پوشش دهی ارتباط بین تمدن و دولت اسلامی باید بر اساس متون قرآن و اهل بیت (س) باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، در برگزاری نشست خبری با اصحاب رسا نه در همایش بین المللی دولت و تمدن اسلامی در مرکز تحقیقات رایا نه ای حوزه ی علمیه ی اصفهان رئیس این همایش با بیان این مطلب که، ارتباط بین تمدن و دولت اسلامی تنها با بهره گرفتن از متون قرآن و سیره ی ائمه اطهار (س) امکان پذیر می باشد گفت:آرمان های یک ملت تشکیل دهنده یک تمدن اسلامی است وزمانی که آرمان ها و اهداف ملتی بر اساس نظریات اسلامی باشد یک تمدن اسلامی در فضای خاصی صورت میگیرد و انسان می تواند در پناه این فضا به یک رشد مادی ومعنوی کامل برسد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد سجادی در ادامه خاطرنشان کرد : بین تمدن وملت یک ارتباط تنگاتنگ وجود دارد و این در حالی است که تمدن اسلامی، دولت اسلامی ایجادمیکند و یک دولت اسلامی برخواسته از تمدن اسلامی می باشد..

وی همچنین اذعان داشت: تاکنون چندین مرتبه از زوایای مختلف به این مسئله نگاه شده اما به طور کامل به آن پرداخته نشده بود واکنون با برگذاری این همایش، یک نظریه ی علمی صورت میگیرد که می تواند راهکاری مناسب برای تبیین این برنامه باشد.

رئیس این همایش در خصوص اینکه تمامی گروه ها و احزاب مختلف میتوانند در این باره نظر بدهند تصریح کرد: اگر بدون جانبداری سیاسی ،وفاق ملی وهمدلی صورت بگیردمی تواند این امر امکان پذیرباشد.

حجت الاسلام والمسلمین سجادی رییس این نشست،محور اصلی این همایش رابرگرفته از متون قرآن و اهل بیت سلام اله علیها برشمرد وافزود: آینده نگری ،ارتباطات بین اللمللی، جامعه دولت و مردم از دیگر محورهای برگذاری این همایش ملی می باشد.

همچنین در ادامه دبیر اجرایی این همایش نیزبا تاکید بر اهمیت دولت اسلامی در جوامع بین المللی گفت: تمدن اسلامی موضوعی بسیار مطرح است و تصویری که در این زمینه ترسیم شده است یک چهره برتر خصوصا از نظر جوامع غربی است و آنچه امروز دولت مستکبران را به وحشت می اندازد این است که ما یک تصویر زیبا از تمدن اسلامی داشته باشیم.

محمد حسین ریاحی همچنین با بیان این مطلب که دولت اسلامی میتواند با نهادینه کردن مسائل اجتماعی خود را به رشد و شایستگی والابرساند افزود: تبیین این موضوع ، نتیجه گیری و طی کردن این مسیر برای یک تمدن اسلامی بسیار نیاز است و وقتی از یک تمدن اسلامی صحبت به میان می آید از رفاه اجتماعی،توسعه ی اقتصادی و تعادل در جامعه و همچنین مسالمت آمیزبودن این رفتار و تعامل ها خبر می دهد.

در پایان محمدعلی چلونگر دبیر علمی این همایش نیز اشاره ای به فعالیت های دبیر خانه ی این همایش داشت: ودراین خصوص توضیحاتی را به شرح زیر ارائه نمود: ارسال 2000ایمیل به اساتید و صاحب نظران داخلی و خارجی،تهیه ی پوستر و بروشور همایش، رایزنی با اساتید دانشگاههای مختلف جهت تشکیل همایش وتشکیل کمیته بین الملل .،

پژوهشگران،محققان و علاقه مندان به این موضوع می توانند اصل مقاله های خود را تا 15آبان ماه به دبیر خانه موسسه غرهنکی هنری راسخون ارائه نمایندو یا به سایت همایش در این موسسه مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.