دکتر احسانی متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان افزود: ایجاد چروکهای صورت متاثر از سه عامل است سن، ژنتیک و محیط، اگر برخی از افراد را میبینید که خیلی دیر دچار چین و چروک میشوند وقتی به پدر و مادر آنها نگاه کنید متوجه میشوید که آنها هم پوست خوبی دارند و افتادگی صورتشان دیر اتفاق افتاده که اینها به ژنتیک فرد مربوط است.
وی اظهار داشت: در واقع ژنتیک نقش حیاتی دارد و در یک فرد امکان تغییر سلولها و کروموزم های ژنتیک وجود ندارد منتها افزایش سن فاکتور مهمی است.
احسانی تصریح کرد: افراد با افزایش سن به دلایل طبیعی و محیطی دچار چین و چروک پوست میشوند. عوامل محیطی مانند در معرض آفتاب بودن، مصرف سیگار، تغذیهی نادرست، کمخوابی و بی خوابی، استرس، مصرف داروهای خاص، داروهای اعصاب،داروهای قلبی و عوامل کاری موجب پیدایش چین و چروک میشود.
وی بیان کرد: کسانی که در محیطهایی کار میکنند که در معرض آفتاب خیلی شدید هستند و یا بسیار با مواد شیمیایی سر و کار دارند این اثرات غیر مستقیم باعث ایجاد چروکهای صورتشان میشود.
دکتر احسانی عنوان کرد: افرادی که با عضلات خود زیاد بازی میکنند به عبارتی خیلی اخم کرده و مدام ابروهای خود را بالا میاندازند دچار چین و چروکهای پیشانی و دور چشم میشوند.
وی خاطر نشان کرد: بنابراین اگر فردی ژنتیکش خوب باشد، خیلی در معرض آفتاب قرار نگیرد، سیگار نکشد،از عضلات خود زیاد استفاده نکند و خوب بخوابد و استراحت کند مطمئنا ایجاد چین و چروکهای پوستش به تعویق میافتد.
انتهای پیام/