![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان زنجان با بیان اینکه برداشت انگور شهریور ماه آغاز و تا نیمه مهرماه ادامه می یابدگفت:امسال پیش بینی می شود 176 هزارتن انگور برداشت و به بازار مصرف عرضه شود .
وی افزود:میزان تولید انگور در هرهکتار از باغات استان زنجان 11 تن در هر هکتار است و 8 هزار نفردراستان بهره بردار این محصول هستند.
اوجاقلو، با بیان اینکه بیدانه سفید و قرمز و عسگری اصلی ترین ارقام تولیدی انگور در زنجان است گفت:همه ساله ابهر باحدود 7هزارو500 هکتارباغ انگور بیشترین امارتولید انگور وکشمش دراستان رابه خوداختصاص می دهد .
مدیرباغبانی جهادکشاورزی استان زنجان خاطر نشان کرد :55 درصد تولیدات انگور استان به صورت تازه خوری و45 درصد به صورت فراوری وکشمش به بازاراستانهای همجوارزنجان وکشورترکیه صادرمی شود.
انتهای پیام/س