به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛دكتر ماراش اوغلو معاون دبيركل سازمان همكاريهاي اقتصادي اكو در افتتاحيه نخستين جشنواره غذاي كشورهاي عضو در زنجان گفت: غذا پديده اي بين المللي و دروازه فرهنگ محلي است كه 30 درصد هزينه گردشگري را به خود اختصاص ميدهد.
وي با اشاره به اهميت جايگاه غذا در كار، فرهنگ و بازاريابي گردشگري گفت: همگرايي و همكاري منطقه اي موجب ارتقاي صنعت غذا و حفاظت از توليدات محلي مي شود.
ماراش اوغلو با اشاره به راهكارهاي جذب گردشگر در كشورهاي عضو اكو افزود: تعيين مسيرهاي گردشگري، ارتقاي آموزش و مهارت نيروي انساني براي كيفيت بخشي به توليدات محلي و ارتقاي خدمات را از جمله راهكارها دانست.
معاون دبيركل سازمان همكاريهاي اقتصادي اكو در زنجان با اشاره به قدمت اين شهر و جايگاه آن در راه ابريشم گفت: وجود كاروانسراهاي قديمي و راههاي متعدد نشان دهنده اهميت اين شهر بر سر راه ابريشم بوده است.
ماراش اوغلو با تاكيد بر برگزاري جشنواره غذاي كشورهاي عضو اكو در سالهاي آتي تاكيد كرد: جشنواره امسال فرصت مناسبي براي ارزيابي تواناييها و فرصت مناسب سرمايه گذاري براي گسترش توريسم است.
سعيد شيركوند معاون سرمايه گذاري سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور نیز در مراسم افتتاح دهمین جشنواره ملی آش ایرانی و نخستین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو- جاده ابریشم در زنجان گفت: گردشگري موتور چرخ اقتصاد كشور است.
وي با اشاره به برنامههاي دولت يازدهم در احياي صنعت گردشگري گفت: پيگيري و اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي نيازمند تكيه بر بنيانهاي داخلي و شناسايي توانمنديها است كه گردشگري از جمله آنها است.
معاون سرمايه گذاري سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور با اشاره به رشد فزاينده صنعت گردشگري در جهان طي 50 سال گذشته افزود: بايد تلاش كرد تا گردشگري در توليد و اقتصاد ملي جايگاه بالايي پيدا كند.
گفتنی است: در این جشنواره برنامه های جانبی اعم از شب های فرهنگی و اجرای موسیقی استان های مختلف، مسابقه عکاسی، "مثل ها و متل " ها برگزار می شود.
انتهای پیام/س