ربیعی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

حساب بانکی مردم در حذف یارانه ملاک نیست

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: لایه های مختلف جامعه باید مورد شناسایی قرار بگیرد تا فرمول دقیقی برای آن ارائه شود.

حساب بانکی مردم در حذف یارانه ملاک نیستعلی ربیعی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه باید بررسی دقیقی برای شاخص های حذف یارانه ارایه بدهیم گفت: باید لایه‌های جامعه به طور کامل شناسایی شود تا فرمول دقیقی در این رابطه ارایه بدهیم.

وی با اشاره به اینکه حساب بانکی ملاک حذف یارانه نیست در پاسخ به این سوال که آیا بیش از 6 میلیون مشمول حذف یارانه خواهند بود، افزود: بستگی دارد و اگر قانون اجازه دهد اما باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی با اشاره به فقر آموزشی تصریح کرد: در فقر آموزشی آمارهای خوبی نداریم از این روی سیاست‌ مبارزه با بی‌سوادی براساس مصوبات شورای عالی رفاه در برنامه‌ قرار گرفت و از این روی 175 هزار کودک بازمانده از تحصیل در برنامه قرار گرفتند و بیش از 90 درصد به مدارس رفتند.

ربیعی افزود: آموزش و پرورش برای مبارزه با فقر آموزشی بودجه صرف می کند و تعدادی از مدارس با حضور 1 نفر برگزار می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فقر مسکن گفت: 900 هزار مسکن مهر را تحویل دادیم اگر چه فشارهای بسیار زیادی را در این زمینه تحمل کردیم.

وی افزود: مسکن‌ حمایتی اجتماعی از دیگر برنامه ها است که در بافت فرسوده و با شناسایی نیازمندان و از طریق استفاده از وام بانکی و زمین وزارت مسکن این کار را اجرایی کنیم.

ربیعی ادامه داد: از بودجه تامین اجتماعی برای مستمری بگیران و از صرفه‌جویی هدفمند یارانه‌ها، صندوق مسکن کارگری، تامین اجتماعی، بهزیستی در بخش مسکن برنامه‌هایی داریم به طوری که 20 هزار مسکن در بخش بهزیستی و در تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن ایجاد می کنیم البته شامل کمک بلاعوض دولت نیز می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: بخشی مسکن نیازمندان را تا پایان 96 تحویل می‌دهیم به طوری که خانواده ها 2 معلول به بالا بدون مسکن نداریم.
ربیعی با اشاره به اهمیت پرداختن به فقر درمان گفت: بیش از 10 میلیون نفر را تحت پوشش دفترچه بیمه قرار دادیم.

وی افزود: 9 میلیارد تومان در سال 93 در بخش سلامت و 12 هزار میلیارد تومان در تامین اجتماعی هزینه شده که البته این رقم در سال 94 به 16 هزار و 5 میلیارد تومان می رسد.

ربیعی تاکید کرد: سال گذشته با تورم 15 درصدی توانستیم 25 درصد دستمزد را افزایش دهیم و دستمزد بر تورم پیشی گرفت که البته این مهم را برای بازنشستگان جبران می‌کنیم به طوریکه در بیمه تکمیلی بازنشستگان 60 میلیارد تومان پول گذاشتیم تا در بخش تامین اجتماعی، بیمه عمر، تکمیلی جبران کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در بخش داروهای صعب العلاج، تعویض مفصل، تامین لوازم مصرفی بیماران خاص اقدامات خوبی انجام داده ایم، و بسته‌های خدمات درمان پزشکی بچه‌های زیر 12 سال را تضمین کردیم.

وی با اشاره به تحت پوشش قرار دادن 90 درصد مهاجران شهری افزود: مهاجران شهری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و این مهم با بیمه سلامت در حوزه روستایی و عشایر اجرا می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت تصویب رفتار بیمه ای اظهار کرد: حذف دفترچه تامین اجتماعی در بیمارستان ملکی و تبدیل بیمه سلامت به کارت از جمله برنامه‌های آینده محسوب می شود و با تاکید رئیس جمهور بیمارستان‌های میلاد را به 4 بیمارستان افزایش می یابد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت نظام چند لایه گفت: نظام چند لایه تامین اجتماعی که در کمیسیون اجتماعی مجلس محجور مانده بود به تصویب رسید. به طوریکه پائیین‌ترین سطح لایه تحت حمایت کامل قرار می گیرد و سطح دیگر به شیوه مشارکت مورد حمایت قرار می‌گیرد.

ربیعی گفت: وام 20 میلیونی ریالی برای 25 هزار بازنشسته تامین می‌کنیم و البته فراهم نمودن سفر برای بازنشسته‌ها از دیگر خدماتی محسوب می شود که برای این قشر در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به عدم تناسب عرضه و تقاضا کار و کارگری تصریح کرد: عدم تناسب عرضه و تقاضا موجب انعقاد قرارداهای نامطلوبی می شود.
ربیعی افزود: سعی کردیم از ریزش 250 هزار شغل جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی ها باید 31 میلیون شاغل در سال 1400 داشته باشیم که این رقم در حال حاضر 22 میلیون است. این رقم حاکی از آن است که سالیانه به 800 هزار شغل نیاز داریم.

ربیعی تاکید کرد: خیر جمعی نیاز امروز جامعه محسوب می شود که امیدواریم با خیر جمعی بتوانیم مشکلات پیش رو را برطرف کنیم.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار