تبریز؛

رتبه نخست کشوری آذربایجان شرقی در حوزه ستاد ساماندهی امور جوانان

معاون ساماندهی امور جوانان گفت: براساس ارزیابی های انجام شده در سطوح استانی و شهرستانی، آذربایجان شرقی رتبه برتر کشور در حوزه ستاد ساماندهی امور جوانان را از آن خود کرد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ به نقل از روابط عمومی تربیت بدنی استان، رستمی در نشست خبری با ارائه آماری از فعالیت ستادهای ساماندهی امور جوانان در سطوح استانی و شهرستانی گفت: 128 ستاد ساماندهی امور جوانان استان ها در سال 93 برگزار شده که نسبت به سال 92، رشد 1/5 برابری داشته است.

وی افزود: جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی برگزار می شود که برای هماهنگی امور جوانان در لایه های مدیریتی تشکیل شده و مسئولیت بر عهده دبیرخانه ستاد است. بیشترین موضوعاتی که در این ستادها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است عبارتند از موضوعات مرتبط با اوقات فراغت، ازدواج، هویت، اشتغال و مشارکت جوانان.

رستمی تصریح کرد: در این ارزیابی، استان ها براساس تعداد شهرستان های خود به سه گروه تقسیم شده اند، استان هایی که کمتر و یا 9 شهرستان دارند، استان هایی که بین 10 تا 13 شهرستان دارند و استان هایی که بین 14 تا 29 شهرستان دارند.

وی اظهار داشت: اولین شاخص ارزیابی عملکرد ستاد ساماندهی امور جوانان، تعداد جلسات برگزار شده ستادهای استانی است که آذربایجان شرقی با 9 جلسه، چهارمحال و بختیاری با 8 جلسه و اصفهان با 7 جلسه، در این بخش رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

رستمی با اشاره به شاخص تعداد جلسات برگزار شده ستادهای استانی با حضور استاندار گفت: اصفهان بیشترین مشارکت را در این زمینه داشته است که از استاندار محترم اصفهان و حضور فعال وی در جلسات ستاد ساماندهی استان تشکر می کنیم. استان های چهارمحال و بختیاری، کردستان، کرمان و کرمانشاه نیز جایگاه دوم را در این بخش به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: در شاخص تعداد جلسات ستادهای شهرستانی نیز آذربایجان شرقی با 78 جلسه، فارس با 56 جلسه و چهارمحال و بختیاری با 37 جلسه حائز رتبه های برتر شدند.

دبیر ستاد ملی ساماندهی امور جوانان، شاخص های بعدی را تعداد جلسات کمیته های تخصصی ساماندهی امور جوانان در سطوح استانی و شهرستانی دانست و اظهار داشت: 5 کمیته تخصصی ذیل ستاد ساماندهی امور جوانان به فعالیت می پردازند. در سطح استانی، البرز، همدان و قم و در سطح شهرستانی نیز آذربایجان شرقی، زنجان و ایلام رتبه های اول تا سوم را در این بخش ها کسب کرده اند.

رستمی تصریح کرد: در حوزه مصوبات نیز آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری و گلستان به ترتیب بالاترین تعداد مصوبات را داشته اند.

وی تاکید کرد: در نهایت با ارزیابی های صورت گرفته، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری و گلستان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در حوزه ستاد ساماندهی امور جوانان کسب کردند.

وی با مقایسه روند رتبه های اول تا سوم استان ها طی سال های 91، 92 و 93 اظهار داشت: در سال 91 هرمزگان، قم و آذربایجان شرقی، در سال 92 آذربایجان شرقی، یزد و قم و در سال 93 آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری و گلستان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کرده اند.

رستمی با اشاره به انتخاب استانداران برتر نیز گفت: 10 شاخص برای انتخاب استانداران در نظر گرفته شده است که تعداد حضور در جلسات، همت استاندار برای جذب منابع مالی از منابع استانی، ملی و خصوصی، به کارگیری مشاورین و دستیاران جوان در سطوح استانی و حضور و مشارکت نمایندگان سمن ها در جلسات تصمیم سازی و تصمیم گیری استان از جمله این شاخص هاست.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تخصیص 10 میلیون تسهیلات به زوج‌های جوان برای تهیه جهیزیه اظهار داشت: این اقدام باید با همکاری سه نهاد دولتی مثل بانک مرکزی و وزارت اقتصاد انجام شود اما تا امروز عملیاتی نشده است. ابتدا باید هماهنگی‌های اقتصادی و مالی آن انجام شود و بعد این امر محقق شود.

رستمی در خصوص مراکز مشاوره ازدواج، تاکید کرد: مراکز مشاوره ازدواج که اکنون در حال فعالیت هستند، باید متناسب با شرایط روز توانمند شوند و بتوانند مشاوره‌های فردی، گروهی مناسبی به جوانان ارائه دهند. همچنن در جهت افزایش تعداد مراکز مشاوره ازدواج جوانان تلاش کنیم. زمانی که تعداد آنان کمتر و تقاضا برای خدمات‌گیری زیاد است، رقابت بین مراکز مشاوره ازدواج به وجود نمی‌آید؛ اما با افزایش کمی و توانمندسازی آنها قصد داریم میان مراکز مشاوره ازدواج و جوانان رقابت به وجود آوریم.

وی در پایان با اشاره به برگزاری نخستین کمپین مجازی گفت: اولین کمپین، پیش از هفته ازدواج فعالیت خود را آغاز می کند. علاوه بر آن طراحی مفهومی شبکه اجتماعی جوانان پایان یافته و در حال طراحی فیزیکی آن هستیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی سه ماهه، در دو مقطع شبکه اجتماعی جوانان را به بهره‌برداری برسانیم که مرحله اول تا دو ماه آینده و مرحله نهایی تا ماه سوم محقق می‌شود.
 
انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.