وی با بیان اینکه پیش بینی می شود در سال آینده میلادی، 65 درصد از جمعیت آسیا شهرنشین شوند، عنوان کرد: شهرنشینی یکی از فاکتورهای بهبود شهری است. با این وجود متاسفانه شهرهای ما امروزه با مشکلاتی چون آلودگی هوا، ترافیک، فقدان خدمات پایه و آسیب پذیری نسبت به سیل و زلزله مواجه هستند.
قائم مقام دبیر کل سازمان ملل متحد افزود: ما باید در مورد مشکلاتی همچون مهاجرت برنامه ریزی کنیم و تصمیمات جدی را در خصوص حمل و نقل اتخاذ کنیم.
کلوس در بخش دیگری از پیام خود با بیان اینکه ما فراموش کرده ایم که هدف اصلی حمل و نقل دسترسی آسان به فرصت هاست، گفت: زمانی که از حمل و نقل صحبت می کنیم باید در مورد آن برنامه ریزی دقیق داشته باشیم و ظرفیت ها را در این خصوص افزایش دهیم.
وی با اشاره به افزایش فروش خودرو در آسیا طی 2 دهه گذشته بیان کرد: آمارها نشان می دهد که در سال 1990، 7 میلیون و در سال 2010، 50 میلیون خودرو در آسیا به فروش رسیده است.
قائم مقام دبیر کل سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه باید حمل و نقل را برای شهروندان جذاب کنیم تا از این طریق آلودگی ها زیست محیطی کاهش پیدا کند، تصریح کرد: در این خصوص، ضروری است تا شهرها از حمل و نقل عمومی به عنوان راهکار اصلی استفاده کنند.
کلوس ادامه داد: پیش بینی می شود تا سال 2030 میزان استفاده از خودروهای الکتریکی 30 درصد افزایش پیدا کند.
وی اظهار امیدواری کرد که کنفرانس تهران فرصتی برای بحث و بررسی بهتر این موضوع باشد.