مصرف بیش از حد غذاهای فست فود ضررهای زیادی همچون چاقی و بیماری قلبی و عروقی دارد.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت‌وگو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: غذاهای فست فود تأثیر منفی بر معده انسان می‌گذارد چون روغن زیادی دارد سرخ کردنی است و نمک و ادویه زیادی دارد به معده، روده و دستگاه گوارش بدن انسان آسیب می‌رساند.

وی در ادامه افزود: تمام پزشکان تغذیه و طب سنتی معتقدند غذاهای فست فود به بدن انسان آسیب می‌رساند و باعث ایجاد فشار خون، بیماری قلبی و عروقی، چاقی و دیابت می‌شود.

این متخصص تغذیه گفت: غذاهای فست فود خاصیت هم دارد چون از مواد مختلفی تشکیل شده است به عنوان مثال پیتزا از نان، پنیر، قارچ، گوشت و فلفل سبز تشکیل شده است که هر کدام به سهم خود خاصیت دارد اما به طور کل ضرر این غذاها از سودش بیشتر است.

عزیزی تصریح کرد: غذاهای بسته بندی شده مانند میگو که در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد در کارخانه‌ها روغنش کنترل شده و زمان مشخص دارد و مشکلی ندارد.

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار