سید محمد رضا فاضل هاشمی با اشاره به نسخهای در موضوع دعا و حرز که در سال 948 قمری توسط علی حکاک استرآبادی کتابت شده است، افزود: این اثر "مُهَجُ الدّعَوات و مَنهَجُ العبادات" نام دارد و وی در این کتاب ادعیه و حرزها از پیامبر اکرم(ص) شروع کرده و به امام زمان (عج) ختم کرده است.
وی گفت: اثر دیگر ابن طاووس " الإقبال الأعمال " در موضوع دعا و زیارت است که نسخه آستان قدس از این اثر در سال 957 قمری توسط کی قباد بن علی بحرآبادی در 416 ورق و به خط نسخ کتابت است.
رئیس اداره مخطوطات سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به اثر " الطرائف فی معرفه مذاهب الطوائف " افزود: این اثر در اثبات امامت ائمه (ع) و حقانیت مذهب شیعه اثنا عشری و رد مخالفان آنهاست و به فارسی نیز ترجمه شده است.
فاضل هاشمی به چند نسخه دیگر از آثار ابن طاووس که در قرن 10 کتابت شده است، اشاره کرد و گفت: اثر معروف ابن طاووس با نام " اللهوف علی قتلی الطفوف" به کتابت قرن 10، " الدروع الواقیه " در آداب اسلامی و دعا و حرزهای مربوط به روزهای ماه که در سال 982 به خط نسخ 17 سطری کتابت شده و "زهره الریاض و نزهه المرتاض " در اخلاق اسلامی و عرفانی که در سال 986 توسط تاج الدین صائب در اصفهان کتابت شده از جمله این نسخههای نفیس است.
انتهای پیام/ح