به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نوشادی، مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند گفت : در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر عدم رعایت مسائل بهداشتی از یکی از واحد های صنفیتهیه و توزیع شیرینی و به دنبال بازرسي هاي صورت گرفته توسط مهندسان بهداشت محيط شبکه بهداشت شهرستان فراشبند مقدار500 كيلوگرم شيريني فاسد كشف و ضبط شد و کلیه اقلام کشف شده توسط بازرسان بهداشت معدوم شد.
وی در خصوص مشکلات بهداشتی این واحد صنفی گفت: نگهداری طولانی مدت و نحوه نادرست نگهداری اجناس در انبار مواد اولیه تهیه شیرینی، وجود اجناس تاریخ مصرف گذشته و فاسد و کپک زده ، وجود حشرات در محیط کارگاه و انبار و فروشگاه، استفاده از روغن نامناسب برای تهیه شیرینی، نگهداری زولبیای فاسد در انبار، نداشتن کارت تندرستی و انجام آزمایشات لازم کارگران، عدم رعایت نظافت محیط و عدم رعایت موازین بهداشت فردی، از عمده تخلفات بهداشتی این واحد صنفی بوده است .
مهندس نوشادی عدم کنترل دما و تهویه نامطلوب و همچنین وضعیت نامطلوب کارگاه مواد اولیه شیرینی پزیراموجب فاسد شدن شیرینی ها عنوان کرد کهبا حضور به موقع بازرسان بهداشت محیط از فروش آنها جلوگیری و با توجه به اخطار شفاهی و کتبی به متصدی قنادی طی چند ماه گذشته، به علت بی توجهی به تذکرات بازرسان بهداشت،طبق آیین نامه جدید اجرایی ماده 13 قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این قنادی دارای نواقص بحرانی بوده که طی اخطار 48ساعته توسط واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت و پس از مهلت داده شده، با حضور بازرسین مرکز بهداشت شهرستان،مسئول بهداشت محیط و با همکارینماینده اداره اماکن عمومی، اداره صنعت ، معدن و تجارت و نماینده اتحادیه شیرینی فروشی این واحد صنفی پلمپ شد و پرونده متخلف به مراجع قضایی فرستاده شد.
انتهای پیام/ز