وی گفت: در بیماری آرتروز سطوح مفصلی کاملا صاف و صیقلی دچار تخریب و ناصافی میشود و در نتیجه فرد علاوه بر احساس درد، دچار محدودیت حرکتی در ناحیه مفصل میشود.
محمودی با بیان اینکه بهترین راه مبارزه با آرتروز پیشگیری از آن است، تصریح کرد: جلوگیری از چاقی و اضافه وزن، تغذیه صحیح، پرهیز از بلند کردن اجسام سنگین، پرهیز از انجام فعالیتها و ورزشهای سنگین و طاقت فرسا و همچنین پرهیز از بالا و پائین رفتن از پلههای زیاد از راهکارهای پیشگیری و کنترل آرتروز در تمام گروههای سنی است.
وی اظهار داشت: در افرادی که دچار مشکلات دیگر مفصلی و یا سابقه بروز این مشکلات در هر مفصلی از بدن خود را داشتهاند، خطر بروز آرتروز وجود دارد.
محمودی تاکید کرد: داشتن سابقه عفونت مفصل در سنین کودکی و جوانی به خصوص در شرایطی که به این عفونت توجه و رسیدگی مناسب نشود، میتواند خطر آرتروز زودرس را تا حدود 30 درصد افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه اگر به عفونت مفصل زانو رسیدگی نشود چرک داخل زانو جمع میشود، افزود: در این حالت سطح مفصلی در طی چند روز که بیش از یک هفته نخواهد بود تخریب شده و در نهایت غضروف تخریب میشود که در نتیجه همه این عوامل، فرد مستعد ابتلا به آرتروز میشود.
محمودی خاطر نشان کرد: همه افرادی که از عفونتهای مفصل زانو رنج میبرند به ویژه کودکان و جوانان، به دلیل اینکه بیشتر مستعد آرتروز هستند، باید هر چند ماه یکبار تحت معاینه و آزمایش قرار بگیرند و همچنین به راهکارهای پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مفصلی به ویژه آرتروز، بیشتر توجه کرده و این راهکارها را از همان دوران کودکی و جوانی به کار بندند.
انتهای پیام/