وی افزود: برگ چای حاوی کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، ویتامین، تانن و مقدار کمی کافئین است که از تشکیل لخته خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL کلسترول بد خون میشود که میتواند منجر به حمله قلبی و مغزی شود. علاوه بر آن مردانی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه مینوشند به مراتب در معرض خطر کمتری قرار دارند.
وی ادامه داد: هر یک فنجان چای بین 150 تا 200 میلیگرم فالونوئید دارد. علاوه بر اینها میزان فالونوئید موجود در چای سیاه درست به اندازه چای سبز میباشد. این نوع چای همچنین میتواند باعث جلوگیری از رشد سرطان شود زیرا ترکیبی به نام TF-2 در چای سیاه باعث میشود سلولهای سرطان کولورکتوم (قسمتی از روده) دست به خودکشی بزنند ضمن آنکه این ترکیب تاثیری بر سلولهای سالم ندارد.
وی خاطرنشان کرد: چای سیاه میتواند میکروبها از جمله میکروبهایی که باعث اسهال، ذات الریه، التهاب مثانه و عفونتهای پوستی میشوند را خنثی کند. از خواص دیگر چای سیاه کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندانها، کاهش کلسترول خون، تسکین آرتروز، تبخال و شاید هم سوختن چربی باشد.
وی در پایان گفت: نوشیدن مرتب چای، حافظه را تقویت کرده و راه جدیدی برای پیشگیری و درمان آلزایمر است که متاسفانه امروزه زیاد شده است.
انتهای پیام/