براساس گزارش‌ها به طور میانگین 10 تا 20 درصد روزهای زندگی کودکان به ویژه کودکان کمتر از 5 سال با اسهال سپری می‌شود.

فرهاد سالاری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان افزود: سل، مالاریا و اسهال از بیماری‌های بسیار شایع در بین افراد جوامع مختلف هستند که از لحاظ جانی و مالی بسیار پر هزینه و مشکل آفرین بوده و متأسفانه هنوز در اغلب مناطق دنیا کنترل نشده‌اند. 

وی با بیان اینکه حدود 1.5 تا 2 میلیون نفر در سال بر اثر سل جان خود را از دست می‌دهند، تصریح کرد: میزان مرگ و میر ناشی از مالاریا نیز 2 میلیون نفر و مرگ و میر ناشی از اسهال حدود 3 میلیون است. 

سالاری گفت: در برخی از مناطق دنیا کودکان سالانه حدود 8 تا 10 بار به اسهال مبتلا می‌شوند که همین بالا بودن میزان ابتلا خطرات زیادی را برای فرد مبتلا به دنبال دارد و می‌تواند زندگی کودک را نیز تهدید کند. 
 
وی افزود: به طور متوسط کودکان به ویژه کودکان کمتر از 5 سال، سالانه 3 تا 10 بار به بیماری اسهال مبتلا می‌شوند که در مناطق فقیر و کمتر برخوردار شیوع اسهال بسیار بیشتر است.  

سالاری تأکید کرد: براساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی، در هر سال کودکان بین 3 تا 10 بار در سال دچار اسهال می‌شوند و به طور میانگین 10 تا 20 درصد روزهای زندگی کودکان به ویژه کودکان کمتر از 5 سال با اسهال سپری می‌شود.  
 
وی یادآور شد: براساس بررسی‌های انجام شده در اغلب مناطق جهان به استثنای کشورهای فقیر و دارای سطح پایین بهداشت، هر کودک به طور تقریبی حدود 3 مرتبه در سال به بیماری اسهال مبتلا می‌شود.  

سالاری با اشاره به اینکه موارد بروز اسهال و برخی دیگر از بیماری‌های مشابه در روزهای گرم سال بسیار بالاتر از دیگر روزها است، خاطر نشان کرد: آمارهایی که در خصوص میزان ابتلا، ناتوانی، مرگ و میر و هزینه‌های مالی ناشی از بیماری‌هایی نظیر اسهال منتشر می‌شود نشان می‌دهد که جلوگیری از بیماری‌های شایع تابستانه به ویژه اسهال در کودکان، ضرورت و اهمیت بیشتری می‌یابد. 


انتهای پیام/ 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار