*بهسازی فضاهای بیدفاع شهری
مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 5 از جلسه شناسایی و بهسازی فضاهای بیدفاع شهری خبر داد.
محمدمهدی قشقایی مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 5 در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: فضاهای بدون دفاع شهری، فضاهایی در درون شهرها هستند که به دلیل ویژگیهای فیزیکی و موقعیت قرار گرفتن آنها نسبت به دیگر نقاط شهری، قابلیت بیشتری برای وقوع آسیبهای اجتماعی دارند.
وی افزود: به همین منظور مرکز خدمات اجتماعی منطقه در ادامه روند اجرای این طرح با جلسهای حضور کارشناسان اجتماعی نواحی هفتگانه در سالن کنفرانس مرکز خدمات اجتماعی برپا میکند.
قشقایی گفت: در این جلسه به موضوعاتی از جمله شناسایی فضاهای بیدفاع شهری، تیپولوژی هفتگانه، اجرایی کردن طرح عملیاتی ارائه شده می پردازند.
*احداث راه پله و نصب آسانسور در خیابان ولیعصر(عج)
قائم مقام معاونت فنی و عمران منطقه 6 از احداث راه پله و نصب آسانسور در خیابان ولیعصر،مقابل ایستگاه پله سوم خبر داد.
امیر احمدی قائم مقام معاونت عمران منطقه 6 در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در راستای مناسب سازی فضاهای شهری و جهت رفاه و سهولت در تردد شهروندان، احداث راه پله و نصب آسانسور در خیابان ولیعصر مقابل ایستگاه پله سوم صورت می گیرد.
وی افزود: عملیات خاک برداری پروژه اتمام همچنین عملیات آرماتور بندی فونداسیون توسط پیمانکار مربوطه آغاز شده است.
احمدی گفت: این اقدام به درخواست شهروندان خصوصا اهالی محله انجام شده است.
انتهای پیام/