وی با بیان اینکه علت بروز آسم در کودکان و افراد بزرگسال میتواند تا حد زیادی متفاوت باشد، افزود: در بین عوامل به وجود آورنده آسم، آلرژی های تنفسی، عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی نقش عمدهای دارند.
مقتدر تاکید کرد: آلرژیهای تنفسی عامل 70 تا 90 درصد موارد ابتلا به آسم در کودکان بوده و در افراد بزرگسال حدود نیمی از موارد آسم ناشی از عوامل ارثی و ژنتیکی است.
وی یادآور شد: البته در برخی از موارد عوامل ژنتیکی نیز در کودکان تاثیرات قابل ملاحظهای در بروز آسم و حملات آسمی دارد و در افراد بزرگسال نیز عوامل محیطی و آلرژیهای تنفسی نیز بسیار تاثیرگذار هستند.
مقتدر با اشاره به اینکه گردههای گل و گیاه به خصوص در فصولی که گرده افشانی گلها و گیاهان زیاد است، می تواند آسم را تشدید کند، یادآور شد: حیوانات خونگرم، قارچها، سوسکها و زندگی های جدید آپارتمان نشینی نیز موجب افزایش شمار مبتلایان به آسم و آلرژی شده است.
وی گفت: در واقع نوع زندگی افراد جامعه و در بسیاری از موارد تبدیل سبک زندگی روستایی به شهری، از مهمترین عوامل شیوع آسم و آلرژی، تشدید این بیمایها و افزایش هزینههای ناشی از آنها شده است.
مقتدر خاطر نشان کرد: درصد بالایی از افراد جامعه به آسم دچار هستند که بیماری این افراد به ویژه اگر کودک باشند، باید به درستی کنترل شود چرا که در بسیاری از موارد کوچکترین غفلت و بیتوجهی به آسم موجب بروز حملات آسمی، تشدید بیماری، افزایش طول دوره بیماری، کاش کیفیت زندگی و مشکلات جدی برای بیمار و خانواده او میشود.
انتهای پیام/