فعالان محیط‌ زیست هنگ‌کنگی در تلاشند، سلیقه غذایی مردم را تغییر دهند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری فرانسه، اشتیاق مردم هنگ‌کنگ برای خوردن موجودات دریایی کم‌یاب، حیات را در دریا با خطر مواجه کرده است. به دلیل تهی شدن آب‌های محلی، این شهر با 7 میلیون نفر جمعیت به یکی از بزرگترین واردکننده‌های غذاهای دریایی در سراسر جهان تبدیل شده است. 

این روند، فعالان محیط زیست را به فکر تغییر دادن سلیقه غذایی مردم هنگ‌کنگ انداخته است. در این میان، رستوران‌داران نگران کاهش درآمدهای خود هستند. گروپر، خیار دریایی وحشی و ماهی مرجانی از جمله موجودات در خطر انقراض هستند.

 هنگ‌کنگ دومین مصرف‌کننده بزرگ غذاهای دریایی در آسیا به شمار می‌رود. به طور متوسط، هر هنگ‌کنگی در سال 71.2 کیلوگرم غذای دریایی مصرف می‌کند که این مقدار چهار برابر سرانه مصرف جهانی است. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار