به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه مونترال در کانادا در مطالعه بر روی موش متوجه شدند که مصرف خوراکی های مملو از چربی های اشباع شده موجب افزایش رفتار پاداشی می شوند.
رفتار پاداشی در واقع پاسخی است به محرکی که باعث احساس لذت می شود.چربی های اشباع شده از نوع چربی است که در کره و گوشت خوک، کیک، کیک و بیسکویت، گوشت، سوسیس، کالباس، پنیر و خامه یافت می شود.
این چربی همچنین در روغن، پیه، روغن نخل و روغن نارگیل نیز یافت می شود.محققان در این مطالعه سه گروه موش را مورد مطالعه قرار دادند؛ آنها به یک گروه موش غذاهای حاوی چربی خوب اشباع نشده ، به گروه دوم غذاهای مملو از چربی اشباع شده دادند و به گروه سوم که به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته بودند یک رژیم غذای کم چرب دادند.
نتیجه این مطالعه نشان داد که عملکرد دوپامین که مسئول تحریک سیستم پاداش در مغز است در گروهی که مقدار زیادی چربی اشباع شده مثرف کرده بودند، افزایش می یابد.محققان از دانشگاه مونترال در کانادا می گویند: این موضوع باعث می شود که مغز برای کسب سطح لذت اولیه مصرف این خوراکی ها را افزایش دهد.