به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امیر حاجی پور در جمع خبرنگاران بمناسبت 21 مرداد « روز حمایت از صنایع کوچک » افزود: تاکنون 200 میلیارد ریال از این تهسیلات توسط بانک های عامل استان اصفهان تامین و به صنایع واگذار شده است.
وی با اشاره به نیاز واحدهای صنعتی برای احداث و گسترش فعالیت خود اظهارکرد: میزان تسهیلات پرداخت شده نیازهای واحدهای صنعتی استان را برآورده نکرده است.
وی ادامه داد: تامین نیاز واحدهای صنعتی توسط بانک های عامل، فرصت را برای افزایش تولید و اشتغال فراهم می کند.
حاجی پور با بیان اینکه تاکنون هشت هزار و 609 قرارداد راه اندازی واحد صنعتی در شهرک های صنعتی استان اصفهان منعقد شده است گفت: از قراردادهای منعقد شده تاکنون چهار هزار و 671 باب واحد صنعتی به بهره برداری رسیده و بیش از 114 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه یکهزار و 331 واحد صنعتی استان اصفهان درحال احداث می باشد، گفت: 80 واحد صنعتی دیگر نیز در آستانه شروع عملیات احداث قرار دارند که با تکمیل این واحدهای صنعتی و راه اندازی آنها 26 هزار فرصت شغلی ایجاد و به 114 هزار فرصت شغلی استان اصفهان افزوده می شود.
حاجی پور با بیان اینکه چهار هزار و 671 واحد صنعتی در استان اصفهان فعال است، تصریح کرد: 92 درصد از واحدهای صنعتی استان به صنایع کوچک و متوسط اختصاص دارد.
وی بیان کرد: 40 درصد از اشتغال واحدهای صنعتی این استان نیز در بخش صنایع کوچک و متوسط ایجاد شده است.
حاجی پور همچنین از راه اندازی 65 مرکز خوشه صنعتی در استان اصفهان خبر داد و گفت: این طرح ها بخش های علمی و عملیاتی را کنار همدیگر قرار داده و به کانون توسعه صنعت تبدیل شده اند.
وی افزود: خوشه صنعتی کفش اصفهان، نساجی بخش مهردشت و عرقیجات و گلاب کاشان از جمله خوشه های صنعتی برتر استان اصفهان هستند که فعالیتهای شاخصی در حوزه صنایع وابسته داشته اند.
معاون شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکهزار و 500 واحد صنفی گلاب و عرقیجات در کاشان فعالیت دارد، گفت: تامین نیاز تصفیه گلاب با ایجاد این خوشه صنعتی انجام شده و با همکاری دانشگاه کاشان دستگاه مورد نیاز این صنف ساخته شده است.
صنایع کوچک و متوسط در استان اصفهان همانند کل کشور 45 درصد سهم از اشتغال، 60 درصد از تولید و 10 درصد از صادرات صنعت را دارند.
انتهای پیام/ز