جشنواره غذاهای بومی بستری مناسب برای معرفی، صیانت و حفظ غذاهای محلی و بومی به عنوان میراث سنتی کُردها است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از سنندج؛ دبیر اولین جشنواره غذاهای بومی سفره‌ی کردستان گفت:این جشنواره اقدامی فرهنگی با هدف شناسایی، معرفی، حفظ و صیانت غذاهای بومی کردستان است که توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کردستان، برگزار شده است.

 مکاری افزود: غذاهای معرفی شده در جشنواره به ثبت میراث فرهنگی در خواهد آمد.

 وی گفت: تعداد 26 نفر شرکت کننده در نخبه مرحله نهایی این جشنواره راه یافته‌اند، که علاوه بر طبخ غذا در زمینه چیدمان سفرهای کردی نیز به رقابت خواهند پرداخت.
 
انتهای پیام/ی

برچسب ها: غذا ، جشنواره ، محلی ، ثبت ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.