به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از سنندج؛ دبیر اولین جشنواره غذاهای بومی سفرهی کردستان گفت:این جشنواره اقدامی فرهنگی با هدف شناسایی، معرفی، حفظ و صیانت غذاهای بومی کردستان است که توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کردستان، برگزار شده است.
مکاری افزود: غذاهای معرفی شده در جشنواره به ثبت میراث فرهنگی در خواهد آمد.
وی گفت: تعداد 26 نفر شرکت کننده در نخبه مرحله نهایی این جشنواره راه یافتهاند، که علاوه بر طبخ غذا در زمینه چیدمان سفرهای کردی نیز به رقابت خواهند پرداخت.
انتهای پیام/ی