وی در ادامه ضمن اشاره به آنکه این طرح نخستین بار در ایران در یکی از شهرستان ها اجرا و درحال حاضر بسیاری خیریهها و NGOها به سمت آن گرایش یافتهاند افزود: تفاوت جمع آوری و اجرای این طرح در شبکه همیاری با سایر موسسات در آن است که مبالغ جمع آوری شده حاصل از فروش آنها در زمینه آسیبهای اجتماعی هزینه خواهند شد.
قاسمی درخصوص محورهای هزینه کرد این مبالغ تصریح کرد: این مبالغ به طور مشخصتر در راستای کمک به افراد کارتن خواب، کودکان کار، مبتلایان به ایدز، اعتیاد و زنان آسیب دیده هزینه خواهد شد.
موسس شبکه همیاری با اشاره به آنکه در حال حاضر جامعه به سمت مصرف گرایی پیش رفته و در چنین شرایطی زبالههایی چون درب باطری به مقدار زیادی تولید میشود عنوان کرد: با اجرای طرحهای این چنینی میتوان یک تهدید محیط زیستی را تبدیل به یک فرصت اجتماعی کرد.
وی همچنین از جمع آوری ٧٠ هزار درب بطری تا این لحظه و پیش از آغاز رسمی طرح توسط اعضای شبکه یاری و موسسه زامیاران خبر داد و گفت: این طرح به طور رسمی از اواخر شهریورماه در ایستگاههای مترو، خیریهها، NGOها و برخی مدارس آغاز خواهد شد.
قاسمی در پایان با تاکید بر هدف اجرای این طرح که گسترش فرهنگ نوع دوستی و انسان دوستی و خفاظت از محیط زیست است اظهار کرد: در این طرح مسائلی چون بازیافت، تفکیک زبالههای خشک و تر، اصلاح سبک زندگی مصرف گرا و غیره با جدیت دنبال خواهند شد چرا که "فرهنگ سازی" مهم ترین هدف اجرای آن است.
انتهای پیام /