وی گفت: تبخیر بیش از حد آب بدن به دلیل گرمای زیاد، سبب کاهش فشار خون میشود و در نتیجه خون به موقع به کلیهها و مغز نخواهد رسید.
ضمیری در ادامه عنوان کرد: عارضهی گرمازدگی در 3 سطح خفیف، متوسط و شدید با علایم مربوط به خودشان ممکن است در فرد رخ بدهند.
وی در مورد سطوح مختلف گرمازدگی گفت: علائم گرمازدگی خفیف درد در شکم است و به علت کمبود آب و املاح در اثر تعریق زیاد به وجود میآید. روش درمان این نوع گرمازدگی به این شکل است که باید فعالیت بدنی یا ورزشی را متوقف کنید، عضلات دردناک را به آرامی کش دهید و آب خنک حاوی املاح بنوشید.
وی ادامه داد: علائم گرمازدگی متوسط عبارت است از: ضعف، خستگی شدید و از حال رفتن، برای درمان این عارضه، فرد را به محیط خنک منتقل کنید، لباسهای او را در بیاورید و اگر هوشیار بود به او آب خنک که حاوی املاح است بدهید و سپس به پزشک مراجعه کنید.
ضمیری در پایان تصریح کرد: نوع آخر گرمازدگی، گرمازدگی به شکل شدید آن است که درجه حرارت مرکزی بدن از 40 درجه سانتیگراد بیشتر میرسد و علائم آن شامل: تهوع، تشنج، کاهش سطح هوشیاری و کما است.
روش درمان گرمازدگی در سطح شدید عبارت است از: درآوردن لباسهای فرد، قرار دادن فرد بیمار در یک وان پر از تکههای یخ، قرار دادن تکههای یخ در زیر بغل، کشالهی ران و گردن فرد بیمار و انتقال فرد بیمار به اورژانس.
انتهای پیام/