وی ادامه داد: احتمال بروز این توده در یک یا هر دو پستان وجود دارد همچنین طبق آمار بدست آمده 10 الی 15 درصد از مبتلایان ممکن است بیش از یک توده آن هم در یک سمت را داشته باشند.
این متخصص زنان پیرامون سنی که ممکن است این توده ظاهر شود تصریح کرد: معمولا افراد بین سنین بیست و شش تا سی سالگی دارای این توده هستند اما پس از ورود به دهه ششم زندگی ( بالای 50 سال) احتمال ابتلا افراد به کمتر از چهار درصد میرسد.
پور رضا با بیان اینکه علت مشخصی جهت توضیح علت بروز این توده خوش و شایع در زنان پیدا نشده است اظهار کرد: نقش هورمونهای زنانه به طور احتمالی در این موضوع حائز اهمیت است.
وی پیرامون این مطلب که جراحی و خارج کردن این توده در چه شرایطی لازم است گفت: در صورتی که اندازه آن پس از انجام چند سونوگرافی که آن هم هر شش ماه یک بار انجام میشود افزایش یابد ابعاد آن بزرگتر شود، همچنین فرد دارای سابقه فامیلی سرطان بوده و سن وی بیش از سی و پنج سال باشد با تشخیص پزشک مربوط اقداماتی جهت برداشت این توده و جلوگیری از خطرهای احتمالی صورت خواهد گرفت .
پور رضا در رابطه با علائم هشدار دهنده حضور فیبروآدنوم خاطر نشان کرد: این توده اغلب بدون احساس درد است و دارای حالت نرم است و قابلیت حرکت زیر دست را دارد و با انجام معاینه ،سونوگرافی با امواج صوتی و ماموگرافی که در زنان بیشتر انجام میشود، میتوان از وجود این توده غیر سرطانی مطلع گردید.
انتهای پیام/