وی افزود: مباحث پایه مانند نوروبیولوژی بیداری و خواب ، امواج آهسته در مغز، فرآیندهایی که در مغز ما به هنگام خواب شکل می گیرد و مدل های پژوهشی در ارتباط با خواب در انسان ، در این کارگاه به شرکت کنندگان منتقل شد.
مدرس کارگاه " خواب و اختلالات خواب در علوم اعصاب " همچنین اظهار داشت: در این کارگاه، مباحث بالینی همچون راههای تشخیص اختلالات خواب ، اختلالات شناختی ، اختلالات خلقی و رفتاری ، بیماریهای بی خوابی مانند " پای بی قرار(حرکات در هنگام خواب )" و یا " آپنه انسدادی خواب (مشکلات تنفسی هنگام خواب )" مطرح شد.
دکتر ترابی نامی افزود: چگونگی استفاده از روشهای تشخیصی مانند پلی سمنوگرافی ، اکتی گرافی و پلی گرافی ، چگونگی ثبت سیگنال های بیولوژی مغز در آزمایشگاه ، روانشناسی شناختی با توجه به " کژ خوابی ها " و چگونگی استفاده از ابزار و تست های روانشناختی برای تشخیص و درمان اختلال خواب ، از دیگر مباحث تبادل نظر شده در این کارگاه آموزشی بود.
وی که عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است و دارای فلوشیپ " اختلال خواب " می باشد، تاکید کرد که موضوع " خواب " و اختلالات مربوط به آن ، بسیار گسترده است ولی در این کارگاه سعی شد تا به بحث های اصلی در این زمینه پرداخته شود.
به گفته " نادر علیرضالو" مدیر موسسه نواندیشان آویژه ، به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، گواهینامه رسمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و پنج امتیاز بازآموزی از سوی سامانه آموزش مداوم پزشکی اعطا می شود.
انتهای پیام/