تولید محصولات دیم در شهرستان حاجی آباد ۵۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد خشکسالی های سالهای گذشته و سرمازدگی فصل زمستان را از جمله دلایل این کاهش تولید عنوان کرد.

عباس پور گفت: اکنون برداشت محصولات دیم ازجمله انگور و انجیر در ۶۰۰ هکتار از زمین های زیر کشت حاجی آباد آغاز شده که پیش بینی می شود ۶۰۰ تن محصول برداشت شود.

وی افزود: عمده کشت دیم انگور و انجیر به روستای گیس اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد گفت: ۷۰۰ نفر دربخش کشت دیم این شهرستان اشتغال دارند.

عباس پور افزود: محصولات برداشت شده به شهرستانهای حاجی آباد، بندرعباس، رودان، میناب و همچنین استان های کرمان و فارس ارسال می شود.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.