شیراز؛

میانسالان در میزان مصرف مواد نشاسته اي احتیاط کنند

مهم ترين عوامل خطر عمده بر بروز بيماري هاي غير واگير و مزمن در دوره ميانسالي عادات غذايي نادرست است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر علی تهمتن، رییس مرکز بهداشت شیراز، گفت: مهم ترين عوامل خطر عمده و موثر بر بروز بيماري هاي غير واگير و مزمن در دوره ميانسالي، عادات غذايي نادرست از قبيل مصرف كم ميوه، سبزيجات، لبنيات و مصرف زياد چربي هاي اشباع است كه با رعايت تغذيه صحيح و آموزش، قابل پيشگيري و كنترل هستند.

 دکتر تهمتن افزود: مقدار مواد نشاسته اي در غذاي ما ايراني ها زياد است و لازم است ميانسالان در مصرف اين گروه ها دقت بيشتري كنند.

وی ادامه داد: بهتر است همه افراد با افزايش سن، ميزان دريافت انرژي را كمتر كنند و نیز يك راه ساده، كم كردن ميزان چربي و شيريني غذا است.

انتهای پیام/س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.