به گزارش
خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم کارخانه گفت: در رابطه با تک نرخی شدن بنزین، فضای روانی نامناسبی در جامعه ایجاد شد که بیش از تأثیرات قیمت بنزین خود را نشان داد و در واقع افزایش بی مقدمه نرخ بنزین، بیشترین بازخورد را در حوزه حمل و نقل عمومی تجربه کرد و به خصوص از سوی تاکسیرانان بازتاب ناخوشایندی را به دنبال داشت.
وی با اشاره به این که دوگانگی نرخ کرایه های تاکسی و قانون گریزی رانندگان حمل و نقل عمومی نیز در ازای حذف یارانه سوخت تاکسیداران به وقوع پیوست و البته اعتراضات نسبت به این موضوع همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: دولت در طرح تک نرخی شدن بنزین باید حمل و نقل عمومی را مورد استثناء قرار می داد.
کارخانه با بیان این که این طرح باید به صورت دو مرحله ای در ناوگان حمل و نقل عمومی اعمال می شد و در گام نخست، خودروهای عمومی از جمله تاکسی ها مستثنی می شدند، تصریح کرد: عدم اطلاع رسانی قبلی در رابطه با افزایش نرخ بنزین از ایرادات وارد بر دولت است، چرا که هیچ گونه زمینه سازی در این خصوص صورت نگرفت.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان با تأکید بر این که ایجاد فضای مناسب برای اجرای این طرح می-توانست حداقل در عدم تأثیرگذاری بر کرایه های حمل و نقل عمومی موثر واقع شود، خاطرنشان کرد: در نهایت، همین امر نیز به تنش های ناشی از تک نرخی شدن بنزین دامن زد.
انتهای پیام/