طبق آخرین تحقیقات محققین نوجوانانی که بیش از دو ساعت در روز را پای فیس بوک و یا دیگر شبکه های اجتماعی می گذرانند مشکلات روحی و روانی بیشتر آنها را تهدید می کند، علائم افسردگی بیشتر در این افراد به چشم می خورد و خودکشی در این گروه افراد بیشتر اتفاق می افتد.
این موضوع هنوز روشن نیست که آیا وب سایت ها به این مشکل دامن می زنند و یا نوجوانان برای یافتن آرامش به اینترنت پناه می برند اما به هر دلیلی محققان معتقند نباید این مسئله را نادیده گرفت و پدر و مادر ها باید به این موضوع آگاه باشند.
بیش از 700 دانش آموز مقطع متوسطه در سنین بین 12 تا 18 سال از نظر میزان مصرف شبکه های اجتماعی و سلامت روان مورد مطالعه قرار گرفتند؛ یک ششم این افراد از سلامت روان ضعیفی برخوردار بودند و یک چهارم آنها از علائم واضح اضطراب و افسردگی رنج می برند.
افرادی که از سلامت روان ضعیفی برخوردار هستند سه برابر بیشتر از سایر افراد و افرادی که به خودکشی فکر می کنند سه برابر افراد عادی از اینترنت استفاده می کنند.
استفاده از شبکه های اجتماعی به جزء جدایی ناپذیر زندگی افراد تبدیل شده است به همین خاطر خانواده ها باید با آگاهی بیشتری بر عملکرد فرزندانشان در شبکه های اجتماعی نظارت کنند و تعامل بیشتری با آنها برقرار کنند تا از سلامت روانی بیشتری برخوردار شوند.
محققان امریکایی دریافته اند افرادی که به استفاده از موبایل معتاد هستند از افسردگی رنج می برند و استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه باعث می شود که از مواجهه با دنیای واقعی دور بمانند.
منبع:دیلی میل
انتهای پیام/