به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام این خبر گفت: پیش بینی می شود بیش از 22 هزار و 500 تن پیاز امسال از 723 هکتار از مزارع زیر کشت استان برداشت شود.
عنایتی فصل برداشت پیاز مازندران را از نیمه تیر تا نیمه مرداد بیان کرد و با تاکید بر اینکه عمده پیاز تولیدی استان از نوع سفید است افزود: بیشترین پیاز تولید شده مازندران مربوط به مناطق مرکزی و شرقی استان است.
وی قیمت تمام شده هر کیلو پیاز را در بازارهای مازندران هزار تا هزار و 200 تومان اعلام کرد.
انتهای پیام/ ا