وی با بیان اینکه زنان می توانند در بخشهایی همچون صنعت الکترونیک، توریسم، نساجی مشارکت کنند، تصریح کرد: آنها می توانند در بحث کار و خانواده تاثیر گذار باشند چرا که تقسیم کار جنسیتی امروزه به ملاحظات بیشتری نیاز دارد و تشکلها می توانند در این امر کمک کنند.
ربیعی با بیان اینکه ما نباید واقعیت اجتماعی زن ایرانی را نادیده بگیریم، افزود: زنان متهل ایرانی می توانند در جامعه اشتغال داشته باشند اما هیچ گونه فعالیتی نباید تحت تاثیر فرآیند کار طلاق را در جامعه افزایش دهد.
وی با تاکید بر اینکه نقش مضیق برای تشکلها پسندیده نیست، یادآور شد: تشکلی که مانند یک اتحادیه و سندیکا بین کارگر و کارفرما قرار گیرد را نمیپذیریم و تشکلها باید تعدیلکننده دیدگاههای نظری نسبت به واقعیت های اجتماعی ایران باشند و شرایط را برای زنان ایرانی بدتر نکنند.
وزیرکار در ادامه با اشاره به برخی انتقادها یادآور شد: گاهی در حق این دولت اجحاف میشود به این منظور که برخی اظهار نظرها و مقایسههای نادرست آغاز شده و عده ای نرخهایی را در دولتهای مختلف با هم مقایسه میکنند،در حالی که اول باید شرایط را ترسیم کنند و باید واقعیت ها را نیز بگویند.
وی با تاکید بر اینکه دولت در شرایطی که فروش و قیمت نفت نصف شده توانسته تورم را مهار کند، گفت: دولت در چنین وضعی توانسته رشد سه درصدی داشته باشد درحالی که در زمانی دیگر 800 میلیارد دلار پول در کشور خرج شد و ما با این پول میتوانستیم دو کشور را آباد کنیم.
ربیعی با بیان اینکه امروزه واردات بخشهایی همانند کشاورزی، باغداری، پوشاک و .... را با مشکلاتی رو به رو کرده است، تصریح کرد: این ها شغل هایی هستند که بیشتر زنان در آن فعالیت می کنند و اکنون باید کارنامه دولتها را با در نظر گرفتن این شرایط در کنار هم بگذاریم. چراکه که این دولت توانسته اقتصاد را پیشبینیپذیر و حق خود را در برابر قدرت های بینالمللی بدست آورد.
وزیر کار در پایان با بیان اینکه زنان جامعه ما مذهبی تر هستند، افزود: سعی می کنیم در سیاست گذاری وضعیت زنان را تغییر دهیم و تشکل ها را گسترش و از آنها حمایت کنیم.