رییس انستیتور پاستور ایران دستاوردهای علمی و موفقیت های این سازمان را در عرصه های داخلی و خارجی تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،  دکتر مصطفی قانعی گفت: در حال حاضر انستیتو پاستور 141 نفر عضو هیئت علمی دارد و با این تعداد عضو در یک دوره 10 ساله در پایگاه ISI موفق به انتشار 11.5 مقاله به ازای هر عضو شده و در صدر تولیدات علمی کشور قرار دارد.

وی افزود: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سال 2015، انستیتو پاستور را از لحاظ کیفیت مقالات در مقام اول با رتبه 7.3 و دانشگاه علوم پزشکی تهران را با رتبه 6 قرار داده است.

دکتر قانعی با بیان این که انستیتو پاستور از لحاظ شاخص تعداد تولید بعد از فرانسه، بلژیک، ایتالیا و کانادا، با 140 هیئت علمی، رتبه ششم را دارد گفت: بیشترین همکاری در خارج از کشور را با انستیتو پاریس در تولید 200 مقاله داشته ایم و خوشبختانه از سال 2013 جزو یک درصد دانشگاه¬ها  و مراکز تحقیقاتی برتر جهان هستیم.

رییس انستیتو پاستور ایران از طراحی یک بسته آموزشی فناور خبر داد و گفت: به همین دلیل واکسن سازان کشورهای جهان اسلام از مهرماه برای انتقال دانش فنی در زمینه تولید واکسن ها به کشور ما می آیند.

دکتر قانعی همچنین در مورد کیفیت محصولات انستیتو پاستور گفت: ضمن کسب گواهینامه GMP، گواهینامه کیفیت در تولید سازمان غذا و دارو را   در سال 93 بدست آوردیم و اکنون برای کسب تاییدیه سازمان جهانی بهداشت تلاش می کنیم.

وی افزود: برای اولین بار مجوز شورای عالی  انقلاب فرهنگی را برای تاسیس پارک فناوری  سلامت گرفته ایم  و محصولات آماده صادرات در حوزه بسژ، هپاتیت اینترا وزیکال داریم و در آینده واکسن های پنتاوالان، واکسن MMR، ارتقاء واکسن هپاتیت و هاری انسانی و سایر واکسن ها را نیز تولید خواهیم کرد.

رییس انستیتور پاستور ایران افزود: از لحاظ آزمایشگاه با داشتن 20 آزمایشگاه مرجع در کشور از جمله آزمایشگاه سیاه سرفه، تولارمی، تب کیو، طاعون و هاری خدمات منحصر بفردی ارائه می دهیم و در حال حاضر تنها رقیب ما در این خصوص آزمایشگاه مرجع پاستور فرانسه است.

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار