![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان اعلام کرد :همه ساله گلدهی لاله های تالابی از اواسط تیرآغاز وتا اواخر مرداد ماه ادامه می یابد .
محمد رضا برجی افزود : در حدود بیست وپنج هکتاراز هجده هزارهکتار تالاب بین المللی انزلی لاله می رویید وی گفت : تراکم رویش این گیاه امسال به علت شرایط مساعد آب و هوایی بیشتر از پارسال است.
وی به جاذبه گردشگری لاله تالابی اشاره کرد و گفت : درموقع گلدهی لاله تالابی هرسال دهها هزار گردشگرداخلی و خارجی برای تماشای این گل های زیبا به بندرانزلی سفرمی کنند.
در تالاب بین المللی انزلی بیش ازصد گونه پرنده، پنجاه گونه ماهی و دویست وپنجاه گونه گیاهی وجود دارد ولاله تالابی با نام علمی نلوبیوم کاسپیوم ، گیاهی با برگ های گرد و به شکل قلب است که رنگ صورتی دارد.
انتهای پیام/س