کرمانشاه؛

تولید رنگدانه‌های خوراکی با خاصیت آنتی اکسیدان برای اولین‌بار

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تولید رنگ دانه های خوراکی سالم خبرداد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت :با مشاهده رنگ های غیر بهداشتی در موادخوراکی تصمیم گرفتیم رنگی را با کیفیت ظاهری مناسب، و خصوصیات غذایی بی خطر و سالم تولید کنیم.

ورمیرا با اشاره به هدف تولید رنگدانه ها با هزینه بسیار پایین افزود:رنگدانه های کاروتنوئیدی با استفاده از میکرو ارگانیسم ها به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی شناخته می شوندو خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

در حال حاضر این ماده به تولید آزمایشگاهی رسیده و اقدامات لازم برای ثبت آن انجام شده و بزودی برای تولید صنعتی آن اقدام می شود.


انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.