به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ رژیمهای غذایی بهطور متوسط مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۶ را فراهم میکنند اما اغلب فاقد اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. امروز چشمانداز و جنبهی جدیدی از امگا ۳، چگونگی، زمان درست مصرف و دفعات صحیح بهکار گیری آن را به شما میگویم که میتواند به شادابی پوست کمک کند.
ابتدا باید درک کنیم که مسئول سلامت پوستمان هستیم. امگا ۳ را بهعنوان قطعهایی ضروری برای سلامت سلولیها مجسم کنید. سلولهای ما ریشهی تمام عملکردهای ما، ارتباطات و سلامت ما هستند. بدن ما دارای ظرفیت ذاتی برای تجربه و بازیابی و شفای، تعیین محیط مناسب، تغذیه و زمانبندی است.
بارها و بارها گفتهام که امگا ۳ برای سلامت پوست یک عنصر کلیدی است. مهم این است که درک کنیم چنانچه افراد در هر سنی، بدون توجه به شرایط پوستی و دلواپسیهای مربوط به آن، امگا ۳ را بهشکل منظم در رژیمشان بگنجانند، ممکن است بهبودی را به شکل محسوسی تجربه کنند.
چربیهای ضروری امگا ۳ و امگا ۶ همچنین میتواند به ساخت غشاهای سلولی سالم بدن کمک کند. گرچه آنها برای سلامت بدن انسان ضروریاند اما بدن نمیتواند آنها را بسازد. بهجای آن، باید ازطریق برنامهغذایی آنها را دریافت کنید.
برای اطمینان از دریافت میزان کافی آن سعی کنید حداقل دوبار در هفته وعدههای سالم ماهی چرب مانند سالمون، ساردین، ماهى خال مخالى یا شاهماهی بخورید. اضافه کردن بذرکتان یا دانههای چیا به غذاها راه خوبی برای تامین مقداری از این اسیدهای چربی ضروری است. در عین حال گردو منبع خوبی از امگا ۳ است و میتواند بهشکل خام بهعنوان میانوعده خورده شود یا بوداده و به غذاهای مورد علاقه اضافه شود.
انتهای پیام/