به گزارش خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان _ محبوبه بابارحیم ؛ در میان موج گسترده اسلام هراسی و تبیلغات علیه اسلام که رسانه های بیگانه از آن به عنوان یک بازوی تبلیغاتی بهره میگیرند، نوجوانان و جوانان شیعه در فضای مجازی ، هوشمندانه راهی را انتخاب کردهاند که صدایش تا آن سوی مرزها هم رسیده است. نوجوانان و جوانانی که باورشان آنها را دور هم جمع کرده تا به شکل منسجم و وسیع احساس و عقیده خود را نسبت به یک موضوع مطرح کنند.
چندسال پیش بود که دغدغه چند دانشجوی هنر در حوزه "امربه معروف و نهی از منکر" آن ها را به بحث و عمل در این رابطه کشاند . کاری که در وهله نخست مردم و افراد جامعه نقش اول آن باشند. چرا که معتقد بودند کار فرهنگی تا زمانی که با مردم ارتباط مستقیم نداشته باشد به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
پس از چند جلسه کارشناسی با صاحبان فکر و افراد مختلف ، سرانجام این دغدغه فرهنگی در گام نخست خود به موضوعی رسید که در جامعه بسیار مشهود و نیازی به تجسس ندارد و آن "حجاب " بود. فعالیت جمعی و مردمی با عنوان"من حجاب را دوست دارم" .
در زیر گفتگوی باشگاه خبرنگاران را با "حسن حبیب زاده "یکی از موسسین این کمپین مردمی امر به معروف و نهی از منکر می خوانید:
*باشگاه خبرنگاران جوان: از شروع کار خود و پرداختن به موضوع حجاب بگویید.
*باشگاه خبرنگاران جوان: چرا " من حجاب را دوست دارم" ؟
*باشگاه خبرنگاران جوان: از کمکهای دولتی و غیر دولتی هم استفاده کردید؟
حبیب زاده: با بچه های گرافیست دانشگاه هنر صحبت کردیم تا لوگویی طراحی کنند که کارکرد مردمی داشته باشد و به هیچ وجه ساختار دولتی و حکومتی به خود نگیرد. چرا که می خواستیم هیچ گاه به سراغ کمک دولتی نرفته و در این راه تنها از کمک های افراد دغدغه مند استفاده کنیم.
*باشگاه خبرنگاران جوان : از سرگیری کار و ارتباط با مردم چگونه بود؟
*باشگاه خبرنگاران جوان : محصولات فرهنگی چطور وارد این طرح شد؟
حبیب زاده: برای تولید محصولات فرهنگی از هیچ سازمان و نهادی کمک مالی دریافت نشد و حتی سازمان هایی که این محصولات را به تعداد زیاد می خواستند ، پیگیری برای استفاده از آن ها صورت می گیرد.چرا که می خواهیم افرادی که واقعا دغدغه مند هستند وارد کار شوند. البته صرف تولید محصولات فرهنگی انتهای کار فعالین "من حجاب را دوست دارم" نبوده و نیست به همین دلیل سعی شده به حوزه فیلم وکلیپ هم وارد شویم و ایده های بکری نیز طراحی شود.
فعالیت مردمی دوستداران حجاب ، به همین جا ختم نمی شود و هر روز شکل منسجم تر و قوی تری با حضور خود مردم میگیرد.
شاید در نگاه اول اینگونه فعالیت ها بی اثر و کم مایه به نظر برسد اما باید گفت که حکایت همان "قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود"است. اینکه هر کس به اندازه سهم و توان و البته در کنار قاعدهای درست ، نقش خود را ایفا کند.
ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است
(در کلاس حفظ تقوا وشرف *دختران درّند وچادر چون صدف)
(خواهرم ای دختر ایران زمین *یک نظر عکس شهیدان راببین)
۱'تایید کردن پوشش بازیگر
۲'دلسوزی رفتار مغایر با فرهنگ داستان فیلم به معنای تایید برای فرزند برای فرزند محسوب میشود'' اینست تهاجم فرهنگی
مديون اوني ام كه فردامو رغم زد
خدايي كه منو تو آغوشش كشيد و
بجاي هردومون همه راهو قدم زد
من تقريبا يك ساله كه از لاك جيغ گذشتم و رسيدم به خدا
خيلي حجابمو دوست دارم
پيشنهاد ميكنم خواهراي گلم چهرتون رو با حجاب تجربه كنيد حتي اگه شده يك بار