به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ اگر احساس میکنید وقت آن رسیده تا برای از بین بردن چین و چروک پوست صورتتان به بوتاکس پناه ببرید، بهتر است از این تصمیم دست بکشید و این ماسک سبز رنگ لوتئین راامتحان کنید، چرا که به راحتی و به روش طبیعی میتوانید پوست را آبرسانی و محکم کرده و چین و چروک های آن را از بین ببرید.
لازم است روش تزریق مواد مضر و سوزن زدن به پوست صورت خود را به وسیله بوتاکس برای همیشه فراموش کنید.
ماسک پیش نهادی در این مقاله خاصیت ضد پیری دارد که نتایج مطلوبی را برایتان خواهد داشت.
همچنین ماسک لوئتین سبز با اثر جوان کنندگی در مقایسه با دیگر درمانهای خانگی به طور فوقالعاده عمل کرده به طوری که اثرات آن با سرعت بالایی قابل مشاهده خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه این ماسک:
200 گرم اسفناج
200 گرم کلم پیچ سبز
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک چهارم فنجان خامه ترش
روش تهیه:
اسفناج و کلم پیچ را داخل ظرفی ریخته و کمی آن را بپزید. به طوری که نرم شود کمی به آن آب اضافه کرده و داخل مخلوط کن بریزید سپس به آن روغن زیتون و خامه ترش افزوده و مجدد مخلوط کنید تا مخلوطی یک دست حاصل شود.
روش استفاده
پیش از مصرف این ماسک پوست صورت و گردن را کاملا تمیز کنید اجازه دهید که ماسک به مدت 8 دقیقه بر روی پوست بماند تا خوب عمل کند. سپس دوبار صورت خود را یکبار با آب گرم و برای بار دوم با آب سرد بشویید با این کار منافذ پوستی شما کاملا بسته می شود مصرف دوبار در هفته از این ماسک پوست شما را سفت و زیبا میکند.
بهتر است باقیمانده این ماسک را در آب یخچال نگه داری کنید.
مواد مهم و اصلی این ماسک ویتامینE ، اسید لاکتیک و لوتئین میباشد که خاصیت جوانسازی را به این ماسک می دهند.
لوئین آنتی اکسیدانی قوی میباشد که از پوست در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند و در برگهای سبز سبزیجات به وفور یافت می گردد.
همچنین این مواد قابلیت ارتجاعی پوست را تا 68 درصد و بهبود آبرسانی پوست را 82 درصد افزایش می دهد .
روغن زیتون نیز به عنوان آب رسان و تغذیه پوست و مو کاربرد فراوانی دارد همچنین حاوی اسید لاکتیک میباشد که به زیبایی و سلامت پوست کمک میکند.
لازم است بدانید که به هنگام مصرف این ماسک به هیچ عنوان در معرض آفتاب قرار نگیرید چرا که حساسیت پوستی را افزایش می دهد.
انتهای پیام/
لطفا درباره خامه ترش توضیح بدین.
بقیه دوستان هم پرسیدن جوابی ندادین.اگ خامه معمولی باشه چطوره؟ این دونوع خامه خیلی با هم فرق دارن؟