اظهار کرد: با اتمام ساختمان جدید مرکز رشد، ظرفیت جدیدی برای عضویت شرکتهای نوپا در این مرکز ایجاد شده است و بر این اساس فراخوان دریافت طرحهای جدید از دیماه 93 آغاز شد و پس از پایان زمان فراخوان بیش از 70 طرح در حوزههای تخصصی مختلف از جمله مکانیک پیشرفته، برق و الکترونیک، تجهیزات پزشکی دریافت شد.
وی در ادامه افزود: این طرحها در چند مرحله ارزیابی شده و برای آنها جلسات جداگانهای با حضور داوران متخصص برگزار و به صاحبان طرحها فرصت ارائه و معرفی طرحشان داده شد.
هزاوه با اشاره به انتخاب داوران خاطرنشان کرد: داورانی برای جلسات مصاحبه انتخاب شدند که ضمن داشتن تخصص لازم، تجربه کارآفرینی هم داشته باشند در واقع داوری که یک طرح و تیم مربوط به آن را ارزیابی میکند باید خود داستانهای مختلف کارآفرینی را لمس کرده باشد.
هزاوه تصریح کرد: مرکز شتابدهی و نوآوری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و از طریق پارک فناوری پردیس از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از برنامههای این مرکز کمک به راهاندازی شتابدهندههای فناوری و نوآوری است که این شتابدهندهها در دورههای 6 تا 9 ماهه به تیمهای صاحب طرحهای فناوری کمک کرده و مشاوره و آموزشهای لازم را به آنها میدهند تا فرآیند رشد و تجاریسازی این شرکتها تسریع بخشند.
مدیر مرکز رشد فناوری پارک پردیس معاونت عنوان کرد: در پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری شرکتهای بزرگ و موفقی وجود دارد که در سالهای گذشته در مرحله شرکتهای نوپا قرار داشتهاند و علی رغم شکستهای متعدد فرآیند تجاریسازی را با موفقیت طی کردهاند.
هزاوه در ادامه افزود: این شرکتها در واحدهایی که در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس در اختیارشان قرار میگیرد مستقر شده و بر تجاریسازی طرح خود متمرکز میشوند.
وی در پایان اظهار داشت: به دلیل ارتباطات خوب و بینالمللی پارک فناوری پردیس معاونت علمی برای شرکتهای عضو مرکز رشد این پارک فرصتهای ارزشمندی برای ارتباط سازی و توسعه کسب و کارشان به وجود میآید که در فرآیند تجاریسازی آنها بسیار موثر و مفید خواهدبود.
انتهای پیام/