به گزارش
خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حزبالله از سال 1982 تاکنون که در سال 2015 میلادی بسر میبریم با قدرت در برابر "امپریالیسم"، "صهیونیست" و "سعودیسم" ایستادگی کرده و نشان داده که اسلحه، مهمات و تجهیزات شاید در جنگ موثر باشد، اما قدرت نظامی توان تجهیزاتی نیست بلکه توان تاکتیکی طراحی و انجام عملیات نظامی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
جالب است که بدانیم رژیم صهیونیستی زمانی که در جنگ مقاومت اسلامی شکست میخورند گاه مجبور میشوند روی به اقداماتی از جمله بمباران بزنند و یکی از استراتژیهایی که دنبال میکنند تاکتیک "دکترین تحمیل خواسته" است.
**تاکتیکهای حزبالله در جنگ آینده چیست؟ حزبالله با توجه به وقایع اخیر در جنگ سوریه از سال 2011 تاکنون و وجود تروریستهای تفکیری در سوریه مجبور شد در این کشور نقش آفرینی کند که ابتدا باید گفت حضور مقاومت در سوریه برای حفظ حرم حضرت زینب(س) و کنترل گسترش دامنه جنگ و مبارزه با تروریستهای دست پروده سعودی ها و صهیونیستها بوده و هر کشوری که در منطقه با مقاومت در تضاد است مثل قطر، ترکیه، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، بحرین و اردن، هرگونه تلاشی را برای ضربه زدن به مقاومت اسلامی انجام میدهند.
**پیروزیهای مقاومت در سوریه حزبالله برای ایجاد تاکتیک در سوریه که حقیقتا میدان یک جنگ جهانی کوچک است، حداکثر نقش آفرینی را داشته و پیروزیها در منطقه "قلمون"، "یبرود" و گذرگاه راهبردی "القصیر" نمونهای از آنهاست.
در مقابل رژیم صهیونیستی، تاکتیک حزبالله در زمین، دریا و هوا دارای بنیانها و پایههای مختلفی است که میتواند تأثیرپذیری خود را هرچه بیشتر نشان دهد.
در زمین رزمندگان حزبالله بسیار باتجربه هستند و جنگ سال 2000 و جولای 2006 اعتماد به نفس بالقوهای به آنها داده، ضمنا مبارزه با تروریستهای تکفیری در سالهای 2011 تا 2014 (به صورت محدود تا گسترده) باعث شده تا بتوانند قدرت خود را نشان دهند. **تاکتیک های رزمی حزب الله/موشکهای "کاتیوشا" استفده از جیپهای تاکتیکی مجهز به سلاحهای نیمهسنگین، موشکهای ضد زره کورنت تایپ (Kornet E Antitank Guided Missile) و موشکهای قدرتمند گراد (کاتیوشا) از جمله این تاکتیکها بوده که توانست دشت "خیام" و مربع "مارون الراس، مرجعیون، بنتجبیل و عیتا الشعب"، را تحتالشعاع قرار دهد و کارشناسان نظامی معتقدند که یک تیپ نظآمی حزبالله توانست در نبرد ناهمگون در مقابل رسته بزرگی از صهیونیستها بایستد ( که این رسته میتواند یک لشگر یا تیپ زرهی 52 ارتش اسرائیل باشد) و در مجموع 700 کیلومتر مربع به ازای هرکیلومتر مربع 5 تا 7 سرباز مقاومت حضور داشتند.
**موشکهای ضد زره کورنت تایپ Eنکته دومی که در رزم زمینی به چشم میخورد موشکهای ضد زره کورنت تایپ E بوده که توان تاکتیکی در برابر تانکهای مرکاوا را به خوبی نشان داده است. موشک کورنت با داشتن بردی معادل 5 کیلومتر و حدود 27 کیلوگرم وزن و با نفوذ بیش از 1000 میلی متر در زره از طریق تجمیع آسیب زدنها به تانکها اصابت میکند و باعث انهدام تانک میگردد. موشک کورنت باعث شد دشت خیام مالامال از لاشه تانکهای مرکاوا باشد که ادعا میشد آلیاژ زره آن جز بهترین آلیاژها بوده و هیچ موشک ضد تانکی در آن نفوذ ندارد.
**موشکهای ضد کشتی " C802"تاکتیک بعدی که خود را در جنگ 33 روزه نشان داد وجود موشکهای ضد کشتی راهبردی سی 802 (C802 Anti ship Missile) بود که متخصین مقاومت آن را بهینهسازی کردند و هم آزمون خود را به خوبی پس داده که انهدام ناوچه "ساعر" در ساحل بیروت نمونهای از آن بود.
اگر بازگشتی به گذشته داشتیم و این تاکتیکها را مطرح کردیم لازم است بدانیم نبردهای آینده هم عرصه تاکتیکهای حزبالله بوده که شلیک موشکهای زمین به زمین به شهرکهای صهیونیست نشین، استفاده از موشکهای ضد زره هوشمند ATGM یا Antitank Guided Missile ، موشکهای راهبردی در دفاع هوایی و استفاده از موشکهای سطح به سطح "فاتح 110" و موشکهای کلاس "یاخونت" است , و با توجه به اینکه حزبالله در سوریه جنگیده وا عتماد به نفس دو چندانی پیدا کرده ، کوچکترین هجمهای از سوی صهیونیستها پاسخ دردناکتری نسبت به جنگ سال 2006 در پی خواهد داشت.
گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/
درود خدا بر شما دلاوران
ای کاش اهل سنت هم بیدار میشدند و یه حزبا... دیگر در لبنان تشگیل می دادند تا زمینه سقوط اسراییل اسونتر میشد