به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران و به نقل از جهان، ولیالله نصر با اشاره به آییننامه ساماندهی کودکان خیابانی اظهار داشت: در این آییننامه وظایف دستگاهها مشخص شده و ۱۱ دستگاه عضو شورای ساماندهی کودکان خیابانی هستند و نقش محوری در این آییننامه به سازمان بهزیستی واگذار شده است.
وی با اشاره به عدم همکاری دستگاهها و سازمانها در حوزه ساماندهی کودکان خیابانی بیان داشت: برخی از دستگاهها به وظایف خود در این زمینه عمل نمیکنند و همین امر باعث تشدید شدن مشکلات در حوزه کودکان خیابانی میشود.
مدیر کل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به نام برخی از دستگاههای مسئول در شورای ساماندهی کودکان خیابانی، بیان داشت: نیروی انتظامی، وزارت آموزش و پرورش، قوه قضاییه، شهرداریها، وزارت بهداشت و .... از جمله دستگاههایی هستند که هر کدام وظایفی را دراین حوزه به عهده دارند.
نصر ادامه داد: در این آییننامه وظایفی برای شهرداریها پیشبینی شده است از جمله اینکه شهرداریها میبایست امکانات، تجهیزات و ساختمانهای مورد نیاز را در حوزه ساماندهی کودکان خیابانی در اختیار بهزیستی و NGO های مرتبط قرار دهند.
وی تأکید کرد: یکی از مهمترین وظایف شهرداریها در حوزه رفاه اجتماعی است که این موضوع در تمامی دنیا از سوی شهرداریها رعایت میشود و در کشور ما نیز شهرداریها میبایستی به وظایف خود عمل کنند.
مدیر کل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در کشور ما در خصوص ساماندهی کودکان خیابانی شاهد چند تولیگری هستیم و همین موضوع منجر به افزایش مشکلات در این حوزه شده است.
نصر با اشاره به تدوین طرح آموزشی کودک و خانواده توسط سازمان بهزیستی بیان داشت: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از NGO ها در شهر تهران آمادگی خود را اعلام کردهاند که در صورت فراهم کردن شرایط و تأمین تجهیزات و امکانات از سوی شهرداری آماده هستند که در این طرح شرکت کند.
وی در ادامه با اشاره به تحصیل کودکان کار و خیابانی اضافه کرد: در این زمینه وزارت آموزش و پرورش موظف است اعتبارات لازم را در اختیار سازمان بهزیستی و دستگاههای متولی قرار دهد که متأسفانه در این زمینه کوتاهی کرد و به همین جهت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتباراتی را برای این بخش اختصاص داده است.
انتهای پیام/