شامی بابلی یکی از غذاهای محلی استان مازندران بوده و پخت آن در ماه مبارک رمضان از گذشته تا امروز مرسوم است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران؛ از ساری، از گذشته تا امروز دغدغه بسیاری از خانم های شمالی حفظ سنت ها و پخت غذاهایی است که از گذشته رسم بوده و جز آیین های بخصوص ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

دغدغه خانم های خانه دار در این روزهای پربرکت افطاری دادن است.بسیاری از خانم‌ها پخت شامی بابلی را زینت بخش سفره های خود قرار می دهند.

یکی از بانوان مازندرانی در اینباره گفت: برای تهیه این شامی خوشمزه از سبزی های معطر جنگلی مانند زولنگ و اناریجه که از از دامنه کوه های شمال تهیه می شوند، استفاده می کنند و این سبزی ها عطر و طعم مطبوعی به این شامی می دهند.

به گفته این خانم؛ سبزی های معطر مخصوص شامی بابلی شامل جعفری، تره، شنبلیله، زولنگ، اناریجه، گشنیز، سیر، سرسم و اوجی است.

این خانم افزود: مواد دیگری هم مانند گوشت چرخ کرده، لپه، پیاز، تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت نیاز هم از از آرد و زعفران استفاده می شود.

به گفته وی؛ از این شامی می توان در کنار غذاهای دیگری مانند آش رشته در وعده افطاری استفاده کرد.

وی یادآور شد: این به دلیل وجود سبزی های پرخاصیت و مواد پروتئینی مانند گوشت، غذای خوبی برای کودکان هم به شمار می رود و به دلیل طعم دلپذیرش مورد استقبال و ذائقه همه افراد قرار می گیرد.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: شامی ، افطار ، بابل ، مازندران ، سفره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.