معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تحت پوشش قرار دادن دستگاههایی که به تشخیص سریع و به موقع بیماری کمک می‌کند به نفع سازمانهای بیمه‌گر است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگارانبه نقل از (وب دا)؛ دکتر رسول دیناروند در خصوص عدم حمایت‌ بیمه‌ای از تجهیزات جدیدی مثل دستگاه‌های تست قند خون  ‌که متخصصان بر نقش آنها در کنترل بیماری نیز مهر تائید می زنند گفت: این واقعیت است که سازمان‌های بیمه‌گر بیمه داروی بیماران دیابتی را پذیر فته اند.

وی افزود: متاسفانه بیمه ها دستگاههای تست قند خون و نوارهای آن را مشمول حمایت خود قرار نداده اند در حالی که بر اساس یک سنت رایج، بیمه ها از خدمات جدید، کمتر حمایت می کنند.

دکتر دیناروند خاطرنشان کرد: بیمه ها می توانند از طریق تسریع در تحت پوشش قرار دادن خدمات و دستگاه هایی که باعث تشخیص زودتر بیماری مردم می شود، سود و منفعت خوبی کسب کنند چرا که با این اقدام آگاهانه سایر هزینه های آنان کاهش می یابد.

رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: اگر قند خون فرد دیابتی کنترل نشود، هزینه مالی‌ فرد بیمار برای بیمه و نظام سلامت به مراتب بیشتر از زمانی است که فرد بتواند قند خونش را مدیریت کند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی‌در پایان در خصوص متقاعد کردن بیمه ها در جهت  تحت پوشش قرار دادن تجهیزات پزشکی بویژه

دستگاه سنجش قند خون یادآور شد: سازمان‌های بیمه‌گر زیرمجموعه وزارت بهداشت نیستند و وزارت بهداشت نیز به عنوان یک عضو در شورای عالی بیمه حاضر است و تنها در حد یک رأی می تواند از این موضوع حمایت کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یک دیابتی
۱۹:۰۵ ۱۱ تير ۱۳۹۴
بله حمایت بیمه ها از این دستگاها و نوار آن که واقعآ برای بیمار بار سنگینی است خوب است یا دستگاهی ساخته شود که عین ساعت روی دست بسته شود وبالا یا پایین بودن قند خون را نشان دهد بدونه نیاز به نوار که امید واریم محققان به این فکر باشند تشکر
آخرین اخبار