پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران در خصوص توصیههای تغذیهای در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه به نیمههای ماه مبارک نزدیک میشویم و در این روزها بدن افراد روزهدار به دلایلی همچون عدم مصرف سحری، حذف وعده شام، مصرف نکردن میوهها و سبزیها به مقدار کافی، خوردن افطاری با حجم بالا و به طور کلی تغذیه غیراستاندارد تحلیل میرود باید به نکات تغذیهای توجهای بیش از پیش شود تا این ایام به سلامت و به راحتی سپری شود.
متخصص تغذیه در ادامه افزود: افراد در این دوران باید برای داشتن شرایط بهتر از پزشک معالج خود و به ویژه متخصص تغذیه مشورت بگیرند.
گفتنی است تغذیه نامناسب در این ایام میتواند منجر به کاهش املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن از جمله روی، پتاسیم،منیزیم، کربوهیدرات شود که کمبود هر کدام از آنها میتواند منجر به مشکلاتی در بدن شود از این رو مصرف ویتامین ها و مکمل های غذایی سهم زیادی در افزایش توان و انرژی روزه داران دارد.
فرحبخش در پایان افزود: از آنجای که برخی ویتامینها مانند a ، d ، e ، kمحلول در چربی هستند و مازاد ان موجب مسمومیت بدن میشود.
انتهای پیام/