مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف لیموترش، ماست، سبزیجات و مایعات کافی، احساس تشنگیلیموترش کاهش دهنده احساس تشنگی در ماه رمضان در زمان روزه‌داری را کاهش می‌دهد.

به گزارشگروه  وبگردی باشگاه خبرنگاران و به نقل از ایسنا، شهلا جودت اظهار کرد: مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس و دیگر غذاهای آماده نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه زمینه تشنگی و مشکلات گوارشی را فراهم می‌آورد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات و اختلالات به وجود آمده در این ماه به دلیل مصرف بیش از حد غذا و خواب کم است. فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماه‌های دیگر غذا بخورد تا بدن فرصت سوزاندن چربی‌های اضافی را پیدا کند.

جودت تاکید کرد: از مصرف دوغ پرنمک، لبنیات پرچرب و شربت‌های حاوی شکر در این ایام به شدت خودداری کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
مهدي كياني
۱۲:۰۳ ۱۳ تير ۱۳۹۴
سلام:ازاطلاع رساني شمامتشكرم