وی تصریح کرد: آبهای زیرزمینی تجدیدپذیر هستند ولی بدان معنی نیست که هر چقدر خواستیم از این آبها استحصال نماییم.
اصغری مقدم ادامه داد: در صورت برداشت بیش از حد، سطح آبهای زیرزمینی کاهش می یابد.
رییس دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز یادآور شد: آب های زیرزمینی یا هیدروژئولوژی از گرایش های زمین شناسی است.
وی افزود: تغییر روش آبیاری عاملی برای بهره گیری بهینه از آب های زیررمینی است.
اصغری مقدم تاکید کرد: با کاهش سطح آب های زیرزمینی، کیفیّت نیز کاهش می یابد.
وی گفت: مصرف بهینه و برداشت کم را باید از راهکارهای تاثیرگذار در حفظ آب های زیرزمینی قلمداد نمود.
اصغری مقدم ادامه داد: پیشگیری از کشت محصولاتی نظیر سیب زمینی و پیاز که نیاز آی زیادی دارند حفظ آب های زیرزمینی را در پی دارد.
رییس دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز یادآور شد: در آبهای زیرزمینی یونهای اصلی همچون کلسیم، منیزیم، سولفات، کلراید، نیترات و...، فرعی همانند یُد و بُر و جزئی مثل آرسنیک، کادمیم و سرب موجود است.