به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ فاطمه قنادی اصل افزود: ماه رمضان زمانی برای تمرین تغذیه سال است که باید مانند سایر روزهای سال به مصرف تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن در این ماه توجه شود.
این کارشناس تغذیه اولویت سوم هرم تغذیه ای را گروه گوشت و لبنیات عنوان کرد و افزود: این گروه به جهت تامین پروتئین با ارزش بالا ضروری بوده و باید مصرف شوند.
وی ادامه داد : در مصرف گوشت در این ماه مانند سایر زمان ها باید به استفاده از گوشت کم چرب توجه شده و گروه های سنی نوجوانان و جوانان و زنان شیرده باید توجه ویژه به استفاده از گروه گوشت و لبنیات در این ماه داشته باشند.
قنادی اصل با بیان اینکه آخرین گزینه هروم غذایی گروه چربی و قندهای ساده است، افزود: مصرف این نوع غذاها باید در حداقل قرار گیرد.
وی توجه به جذب مایعات برای بدن را نیز ضروری دانست و گفت: مصرف حداقل شش تا هشت لیوان آب در ماه رمضان مانند سایر روزهای سال اهمیت دارد که بهترین زمان مصرف این میزان آب زمان بعد از صرف شام تا وقت خواب می باشد.
این کارشناس تغذیه بیان کرد: مصرف آب، شیر، میوههای آبدار و چای کمرنگ می تواند تامین کننده مایعات بدن در طول روز های رمضان باشد.
انتهای پیام/ز