وی گفت: این مراکز با ایجاد بسترهای ارتباطی، خصوصاً در فضای مجازی، ضمن معرفی دیدگاه های جدید در توسعه پایدار، با انتقال اطلاعات و دانش و معرفی این کوهستان، جوامع محلی ساکن در شهرها و روستاها را در حفاظت از تنوع زیستی زاگرس همراه می کند.
احمدی، فعالیت پیش بینی شده برای این مراکز را همسو با فعالیت های اقتصادی تنوع زیستی و نیز ساماندهی طرح اعتبارات کسب و کار تنوع زیستی مطرح کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری، بسترسازی جهت تبادل اطلاعات، دانش و گزارش ها از طریق ایجاد فضای مجازی و معرفی آن به تمامی دست اندرکاران، محققان، دانشجویان و دانش آموزان را از مهم ترین کارکردهای این مراکز برشمرد.
وی اظهار داشت: زیبایی و تنوع سیمای طبیعی، غنای حیات وحش و وجود فرهنگ و رسوم منحصر به فرد از مشخصه های بارز زاگرس مرکزی به شمار می رود که باید از طریق این مراکز معرفی شوند.
احمدی افزود: ارتقای آگاهی گروه های هدف با برگزاری جلسات و کارگاه های طبیعت گردی، تهیه و توزیع بسته های فرهنگی و گردشگری و طراحی مدیریت یکپارچه و سیستم ارزیابی دوره ای از جمله راهبرد های در نظر گرفته برای این مراکز خواهد بود.
وی با تاکید بر نقش جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد در اجرای این برنامه تصریح کرد: تلاش ها در جهت حمایت بخش غیر دولتی جهت فعال نمودن این مراکز با نظارت بخش دولتی قرار گرفته است.
انتهای پیام/س