علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجارت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اجرای طرح پیشسرد کردن گوشت از دیروز گفت: این امر موجب افزایش 1000 تا هزا رو 500 تومانی گوشت قرمز شد.
وی افزود: بر اساس این طرح لاشه گوسفند به مدت 24 ساعت در دمای 4 الی 5 درجه زیر صفر قرار میگیرد.
به گفته ملکی مسئولین سازمان دامپزشکی با توجه به مشاهده مواری از تب کریمه کنگو تصمیم به اجرای طرح پیش سرد کردن گوشت گرفتند.
وی ادامه داد: با قرار دادن گوشت در این دما وزن آن 500 تا 700 گرم کاهش مییابد اما قرار دادن گوشت در این دما موجب میکروبزدایی و افزایش بهداشت گوشت میشود.
وی با اشاره به قیمت گوشت در بازار گفت: هم اکنون گوشت قیمت 25 هزار و 500 تا 26 هزار تومان به مغازهدار عرضه میشود و در واحدهای صنفی به قیمت 29 تا 29 هزار و 500 تومان هر کیلو شقه بدون دنبه به فروش میرسد.
انتهای پیام/