فوق العاده‌های مربوط به ماموریت های خارج از کشور مقامات، مدیران و کارکنان به سه بخش هزینه اقامت، هزینه غذا و فوق العاده ماموریت و سایر هزینه‌ها تقسیم می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از صبحانه، طرح پرداخت حق فوق العاده ماموریت سفرهای خارج از شور مقامات و کارکنان دولت که در قالب ماده واحده و سه تبصره در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، بر اساس آنچه در مقدمه توجیهی آمده در پی پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و از سوی دیگر ضرورت ساده زیستی مسئولان و همچنین کاهش هزینه های جاری کشور از طریق تعدیل میزان فوق العاده ماموریت مقامات، مدیران و کارکنان دولت تهیه شده است لذا اشکلاتی به این طرح وارد است که تصویب آن نیازمند بازنگری و اعمال اصلاحات است تا نظر طراحان طرح تامین شود.

فوق العاده های مربوط به ماموریت های خارج از کشور مقامات، مدیران و کارکنان به سه بخش هزینه اقامت، هزینه غذا و فوق العاده ماموریت و سایر هزینه ها تقسیم می شود. این طرح صرفا تعدیل میزان فوق العاده ماموریت و سایر هزینه ها را هدف قرار داده است.

طرح مشابهی نیز در سال ۹۱ تحت عنوان طرح الحاق یک تبصره به ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که اهداف طرح پیشنهادی را دنبال می کرد لذا کلیات این طرح در کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون اصلی در مجلس اسلامی رد شد.

با عنایت به اینکه قوانین و مقررات راجع به چگونگی انجام سفرهای خارجی، اقلام قابل پرداخت و میزان آنها مجموعه ای است که سال ها مجری بوده، به تدریج تکامل یافته و از طرف دیگر طرح پیشنهادی صرفا معطوف به اصلاح میزان فوق العاده ماموریت نه میزان هزینه غذا و هزینه هتل است.

لذا برای پرهیز از ایجاد هر گونه اشکال در این زمینه پیشنهاد می شود، بدون تعرض به قوانین و مقررات موضوعه در این زمینه، طرح پیشنهادی صرفاً معطوف به اصلاح میزان فوق العاده ماموریت باشد و تعیین هزینه اقامت و هزینه غذا کماکان تابع تصویبناه هیات وزیران باشد.

برای تامین هدف طراحان طرح به نظر می رسد برای کنترل و کاهش هزینه های عمومی و ایجاد عدالت در پرداخت به مقامات، مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی، راهکار مناسب تر این است که دامنه شمول این طرح به دستگاه های اجرایی که خارج از شمول قوانین و مقررات عمومی هستند، تسری یابد.

همچنین برای رفع ابهامات احتمالی در اجرای قانون لازم است دامنه شمول قانون نظارت بر مسافرت های خارجی کارکنان دولت مصوب ۲۰ شهریور ماه سال ۷۳ نیز به دستگاه های موضوع این طرح تسری یابد.

رییس جمهور و وزرا چند دلار حق مأموریت میگیرند؟ +جدول
تبصره

در مورد کسانی که در طول سال هر تقویمی بیش از ۹۰ روز از ماموریت های کوتاه مدت استفاده می کنند برای مدت زائد بر ۹۰ روز میزان فوق العاده مذکور ۸۰ درصد و برای مدت زائد بر ۱۵۰ روز میزان فوق العاده مذکور ۶۵ درصد ارقام مربوط خواهد بود.

مفاد قانون نظارت بر سفرهای خارجی کارکنان دولت مصوب سال ۷۳ در مورد مشمولان این قانون نیز لازم الاجراست و اختیارات هیات نظارت بر سفرهای خارجی کارکنان دولت کماکان معتبر و لازم الاتباع است.

پرداخت هزینه اقامت و هزینه غذا به مشمولان این قانون بر طبق تصویبنامه هیات وزیران صورت می پذیرد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۵۴ ۰۵ تير ۱۳۹۴
باید کمی منطقی بود بالاخره هرکاری یک دستمزدی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۰۵ تير ۱۳۹۴
وکلا جزو کدوم دستن؟.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۰۴ ۰۵ تير ۱۳۹۴
در حال حاضر یک پزشک عمومی داره ماهیانه 10000000 تومان پول می گیره
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
مصطفی
۱۲:۵۸ ۰۵ تير ۱۳۹۴
باید وزیر خارجه و دارو دستش از اینا جدا باشن چون اسمش وزیر خارجست و کارش سفر خارجیه
Germany
علی
۱۲:۴۶ ۰۵ تير ۱۳۹۴
کار دکتر ظریف انصافا سخت هست و باید هم رده با رییس جمهور حق ماموریت بگیره.مساله هسته ای نوعی جنگ با آمریکا و اروپای زورگو هست
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۲:۴۴ ۰۵ تير ۱۳۹۴
بنده خدا ظریف و عراقچی
واقعا خیلی مبلغ مزایا شون کمه
اینها که از یک دکتر مملکت کمتر مزایا میگیرن
بایدحقوق به اینها چک سفید داد
کم زحمت میکشند
یادمه دکتر هاشمی وزیر به اشت گفت که هفت روز هست که منزل نرفتم و بدنم اینقدر ضعیف شده که سرما خوردم
خدا حفظ تون کنه
درد بلاتون بزنه تو سر بعضی نمک نشناس ها...
United States of America
ناشناس
۰۳:۰۵ ۰۵ تير ۱۳۹۴
من میگم چرا این ظریف و عراقچی دایم از این شهر به اون شهر میرن?
Iran (Islamic Republic of)
m2434
۱۳:۲۹ ۰۵ تير ۱۳۹۴
اینا که وظیفشونه به عنوان امور خارجه،
Iran (Islamic Republic of)
س م گ
۰۰:۴۶ ۰۵ تير ۱۳۹۴
همه باید در اقتصاد مقاومتی سهیم باشیم
Iran (Islamic Republic of)
مهرداد
۰۰:۳۹ ۰۵ تير ۱۳۹۴
چرا به ریال نمیگیرن؟
چرا باید به یورو حقوق بگیرن؟