به گزارش خبرنگار گروه
استانهای باشگاه خبرنگاران دکتر رضا حفیظی با اشاره به اینکه طرح مذکور به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان اجرا می شود بیان داشت: کارشناسان اداره دامپزشکی در قالب چند اکیپ ثابت و سیار در این طرح شرکت دارند.
وی هدف از طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی فرآورده های خام دامی در ماه رمضان را تضمین کیفیت و سلامت این قبیل فرآورده ها عنوان کرد.
حفیظی خاطر نشان کرد: در ماه رمضان احتمال سوء استفاده برخی افراد فرصت طلب برای عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و ارزان قیمت مانند گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی وجود دارد.
رئیس اداره دامپزشکی شادگان تاکید کرد: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بهویژه تخلفات فوق، مراتب را به اداره دامپزشکی شادگان اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
انتهای پیام/گ