به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه؛ به گفته مهدی زبیری در زمان روزهداری، با ایجاد گرسنگی بدن برای تامین سوخت و ساز خود به سمت استفاده از چربیهای ذخیره شده که عمدتا تجمع آنها در بدن مضر است پیش میرود و از بین رفتن این چربیها قطعا نقش بسزایی در سلامت بدن خواهد داشت.
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: زمانی روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان برای بدن مفید خواهد بود که فرد طی مدت روزهداری گرسنگی را احساس کند و قطعا در صورت گرسنه شدن، بدن از ذخایر چربی برای سوخت و ساز استفاده خواهد کرد.
وی با بیان اینکه حجم بالای مصرف غذا میتواند به ارگانهای مختلف بدن آسیب وارد کند، افزود: در مجموعه دستگاه گوارش، کبد تنها عضوی است که مصرف غذای زیاد بر آن تاثیر مستقیم داشته و دچار آسیب میشود.
این فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد توصیه کرد: افراد در ماه رمضان از مصرف غذاهای پر حجم و پر کالری خودداری کرده و میزان مصرف غذای خود را متناسب انتخاب کنند و اجازه دهند بدن در طول روزهداری گرسنگی را تجربه کند.
انتهای پیام/ح